Rondvaart met Sophie Jackson

Posted on september 18, 2017 in Event/ New Adult/ Video/ Z&K

Vorige week donderdag was ik door uitgeverij Z&K uitgenodigd om samen met Sophie Jackson en haar fans mee te gaan op een rondvaart door Amsterdam. Daar zeg ik geen nee tegen!

Marjolijn van Dream to Read mocht met mij mee en wij hadden er een gezellig dagje Amsterdam van gemaakt, uiteraard inclusief taart! <3
Het was een koude en regenachtige dag, maar wat had ik er zin in! Ik heb de eerste twee boeken van Sophie Jackson al gelezen, namelijk ‘Stuk van jou’ en ‘Stil van jou’ en vond ze beide fantastisch! Het nieuwste deel van Sophie Jackson’s serie, ‘Van jou’ is pas verschenen en ik kan niet wachten om daar in te beginnen.
Het thema van deze boeken is pittig en rauw, maar ze zijn zo ontzettend verslavend. Ik keek daarom er erg naar uit om Sophie Jackson tijdens de rondvaart te ontmoeten.

Sophie Jackson is zo’n lieve vrouw! Toen zij aan boord kwam, liep zij langs alle gasten om zichzelf voor te stellen en gaf daarbij een toffe Oreo pin weg. Zij nam echt haar tijd met signeren, toen zij later alle tafeltjes langs kwam. Ze vertelde over het schrijfproces en deelde nog meer goodies uit, namelijk boekenleggers van haar Engelse covers.
Het was een ontzettend fijne en gezellige middag. Er waren niet veel gasten, maar dat maakte het juist erg knus! Z&K had heerlijke hapjes en drankjes klaar staan en zorgde dat niemand iets te kort kwam.

Na het event zijn Marjolijn en ik nog even naar de Primark gegaan, waar ik een Ravenclaw hoodie kocht én een mermaid blanket. Samen met de rode hoodie die ik vóór de rondvaart kocht vanwege de kou, kwam ik helemaal gelukkig thuis.
Bedankt voor deze toffe middag, Z&K! 

1 Comment

  • Reply Veronique september 18, 2017 at 08:06

    Leuk!! Tof zeg ?

  • Leave a Reply

    Back to top