Cover reveal: Lux – Origin

Posted on maart 30, 2018 in Blog tour/ Young Adult/ Z&K

De afgelopen dagen zijn er al een aantal cover reveal artikelen verschenen van de Lux serie en vandaag is het mijn beurt met Origin!
Taaaaaadaaaaaaa, de reveal! Origin, het vierde deel in de Lux serie, verschijnt in november 2018.

‘Origin’ is het vierde deel in Jennifer L. Armentrouts Lux-serie, waarin Daemon en Katy van elkaar gescheiden zijn geraakt omdat Katy gevangen is genomen. Daemon zet alles op alles om haar terug te vinden – hij zou zelfs zijn eigen soort verraden. Ondertussen doet Katy, omringd door de vijand, wat ze maar kan om te overleven. Ze is doodsbang, maar wat kan ze doen? Nu de Lux-serie de ontknoping nadert, wordt het verhaal alleen maar spannender. Jennifer L. Armentrout heeft met ‘Origin’ een pageturner vanjewelste geschreven.

Ik vind deze covers echt supermooi en ik kan niet wachten om deze serie te verslinden. Ik heb al een plan van aanpak in mijn hoofd als het gaat om het tweede boek, dat een dag voordat ik op vakantie ga verschijnt. Iets met Schiphol en hem daar kopen… WANT….. Tijdens Yalfest (en later in de boekhandel, op=op) zal een voorpublicatieboekje zitten met daarin de eerste hoofdstukken van Obsidian (het eerste deel) én kortingsbonnen voor Obsidian en het tweede deel, Onyx, voor a very nice price van €12,50!

Deze boeken heb ik nodig in mijn leven.

2 Comments

  • Reply Joanydvv maart 30, 2018 at 06:19

    Ik vind de Nederlandse covers voor deze reeks zo’n grote verbetering ten opzichte van de originele. Superpretty! Ik ga de serie sowieso bingen.

  • Reply Jessica maart 30, 2018 at 19:25

    Ook al zo mooi! Ik vind de gehele serie bij elkaar ook echt prachtig. <3

  • Leave a Reply

    Back to top