Reading Challenge 2015

Posted on december 22, 2014 in Reading challenge

In 2013 én 2014 heb ik meegedaan met de Goodreads Reading Challenge 2015. Het eerste jaar was mijn doel 50 boeken lezen en heb ik het einde van het jaar 81 boeken gehaald. Afgelopen jaar was mijn doel 85 boeken, maar ik merkte dat ik halverwege het jaar dat niet zou halen. Het nieuwe doel werd 65 boeken, die ik wél haalde. Wat zal het doel voor komend jaar zijn?

Ik denk dat ik komend jaar voor 75 boeken ga. Zo blijft het nog wel een challenge voor mij, iets om te behalen en is de kans klein dat ik rond juni mijn doel moet verlagen. Ook zal ik een TBR lijst maken, zodat ik een goed overzicht over mijn to be read boeken heb en welke ik komend jaar echt wil lezen. Note: dit zijn niet alle boeken op de lijst. Daarnaast heb ik een leuke lijst gevonden met bepaalde boekige doelen. Deze zag ik langs komen op Pinterest en ook op een YA Facebook pagina.

Hoewel ik druk bezig ben om de onderstaande kaart vol te krijgen, heb ik ook op Leesmee een pagina gemaakt met mijn TBR lijst. Dit zijn niet alle boeken voor mijn reading challenge, maar wel een aantal die ik graag eens wil lezen. Ik streep de boeken af die ik gelezen heb.

Challenge 2015

Gaan jullie een challenge 2015 doen?

8 Comments

 • Reply Marjolijn december 22, 2014 at 09:01

  Ik ga ook bovenstaande challenge doen en natuurlijk mijn goodreads reading challenge.

 • Reply Joost (NerdyGeekyFanboy) december 22, 2014 at 11:13

  Ik doe mee met de Goodreads Reading Challenge (begin op een bescheiden 100), en doe mee aan de Bingo Challenge van Jaike. 🙂

 • Reply Katja december 22, 2014 at 11:50

  Ik houd het bij mijn goodreads reading challenge en de bingo kaart van Bookbabbels, want ik denk dat ik aankomend jaar niet heel veel zal gaan lezen…

 • Reply Ellis december 22, 2014 at 11:53

  Ik ook goodreads! Ik heb afgelopen jaar 125 gelezen, dus ik weet niet goed hoe hoog ik hem moet zetten. 150 lijkt me wel weer extreem veel. Gewoon 100 maar denk ik.

 • Reply Maaike december 22, 2014 at 14:39

  Ik twijfel nog een beetje! Sowieso wel een challenge natuurlijk, maar ik weet nog niet of ik voor 50 of 60 ga (had dit jaar 50, maar heb er uiteindelijk meer dan 60 gelezen)… En of ik een boekenbingo ga doen weet ik ook nog niet! Nog 10 dagen bedenktijd, haha.

 • Reply Zwartraafje december 22, 2014 at 16:23

  De Goodreads-challenge doe ik sowieso opnieuw. Maar ik ben nog op zoek naar een andere leuke uitdaging en het lijstje dat je hierboven post spreekt me eigenlijk wel aan. Misschien moet ik die er maar aan toevoegen.

 • Reply Mandy december 22, 2014 at 20:23

  Ik heb me voorgenomen om volgend jaar 30 boeken te gaan lezen. En ik ga (weer) mee doen aan de leesuitdaging ‘Ik lees Nederlands’.

 • Reply Madelon december 27, 2014 at 16:53

  Ik ga zeker de Goodreads Challenge weer doen, al twijfel ik nog altijd wel een beetje over het aantal boeken, hihi.
  Verder ga ik sowieso weer de Bingo Challenge doen, dit jaar met mijn eigen kaart 🙂
  En mocht ik nog iets anders tegenkomen… wie weet, hihi.

 • Leave a Reply

  Back to top