Raad de cover – met Marjolijn Dream to Read

Posted on juli 22, 2016 in Persoonlijk/ Tag/ Video

Afgelopen week was ik bij Marjolijn om haar te helpen met haar blog en kwam op het idee om een filmpje op te nemen. Het werd ‘Raad de boek cover’!
Ik ga de eindstand niet spoileren, maar het gaat lastig voor Marjolijn worden om mijn record te verbreken. 😉


Het was een ontzettend leuke middag, want na het maken en editen van dit filmpje, zijn wij naar Hoek van Holland gegaan. Daar wilden wij al een hele poos naar toe, omdat daar een restaurant met mega milkshakes heeft. Deze hype komt uit Engeland en Amerika, maar ik had nog nooit zo’n shake in Nederland gezien. Via Google (want dat is mijn vriend) zocht ik naar megashakes in Nederland en zo kwam ik uit bij Hoek van Holland.
En raad eens wat wij die middag hebben gegeten en gedronken?!
RaadIk had de cookie smaak en Marjolijn de chocoladesmaak. Het was zo fijn en lekker, maar na het enorme ding zat ik echt supervol. Avondeten heb ik ook niet meer kunnen eten, zo vol zat ik. Het was een dag om met blije herinneringen aan terug te denken.

Ik ben benieuwd wanneer Marjolijn en ik een filmpje gaan maken bij mij thuis, waar het de beurt is van Marjolijn om cover te raden. Hoeveel cover zal zij kunnen raden?

4 Comments

 • Reply Madelon juli 22, 2016 at 19:56

  Ik zet 4 in op Marjolijn! Don’t let me down girl ;P

  En wat een super leuk filmpje zeg!

 • Reply Nicole juli 22, 2016 at 20:54

  Wat een leuk filmpje meiden! 😀
  Ben benieuwd naar het vervolg 😉

 • Reply zwartraafje juli 26, 2016 at 11:45

  Zo’n tof filmpje. Ik zou zelf trouwens ook gegarandeerd de slappe lach krijgen. Oh en Marjolijn’s jurkje ziet er super leuk uit.

 • Reply Raad de boek cover – met Esmee van Leesmee juli 26, 2016 at 17:57

  […] heb je bij Esmee het filmpje al gezien waarin Esmee 6 boeken geblinddoekt moet raden aan de hand van de cover. Dit […]

 • Leave a Reply

  Back to top