Mijn liefde voor de Lorelai Gilmore Funko!

Posted on juni 13, 2018 in Haul/ Persoonlijk

Ohh jongens, wat ben ik gelukkig! Ik vond op Markplaats iemand die de Lorelai Gilmore Funko pop verkocht. En ze staat prachtig in mijn boekenkast!

Toen ik hoorde dat er van Gilmore Girls Funko poppen gemaakt zouden worden, wist ik dat ik ze nodig zou hebben in mijn leven. Gilmore Girls is echt van mijn favoriete series, al vanaf het moment dat ze op televisie werden uitgezonden. Ik was zelfs zo’n fan, dat ik lang geleden beheerder van een de Nederlandse Gilmore Girls group werd! (Dat was een life goal, kan ik jullie vertellen.)

Op Netflix heb ik de serie al twee keer gezien en ik heb al met een vriendin afgesproken om de serie dit najaar voor een derde keer te bingen. Ik besloot daarom om eens te Googelen voor de Funko van Lorelai en Rory.
Maar ze waren Vaulted. VAULTED! Dat houdt in dat ze moeilijk verkrijgbaar zijn of misschien zelfs uitverkocht. Ik kon mijzelf wel voor mijn hoofd slaan. Waarom heb ik ze niet eerder gekocht?! Tot ik iemand op Marktplaats vond die Sookie en Lorelai verkocht. Ik stuurde meteen een mailtje voor Lorelai, want zij is by far mijn favoriete personage. Naast Luke, maar die hebben ze helaas (nog??) niet als Funko. Ik kreeg snel antwoord en een paar dagen later had ik mijn rolmodel, mijn favoriete tv moeder, de meest spraakzame vrouw ter wereld, in mijn boekenkast staan.


Ik ben nu intens gelukkig, maar wel al opzoek naar Rory. Ik ben minder fan van Rory door enkele (meerdere?) stomme keuzes. Maar haar liefde voor boeken is heel herkenbaar en Lorelai zou nooit zonder haar dochter komen. Dus ik blijf zoeken en ik hoop dat ik ooit Rory naast Lorelai kan neerzetten.

Hebben jullie ook Funko poppen? Welke is jullie favoriet?

No Comments

Leave a Reply

Back to top