Boekhaul juli/augustus 2016: beter laat dan nooit

Posted on augustus 24, 2016 in Haul/ Video

Vorige maand wilde ik al een boekhaul plaatsen, maar mijn Londen en Spanje vakantie zaten erg dicht op elkaar, dus toen lukte het niet. Maar nu wel! Dit is de boekhaul van juli en augustus 2016. De stapel met boeken van de maand juli stond al heel lang klaar, maar eind juli ging ik naar Londen en vrijwel direct daarna naar Spanje. Hierdoor was het filmen en fotograferen van de boeken lastig. Ook in Spanje was de wifi erg slecht, dus ik kon geen artikelen schrijven. Ik hoop dat dit filmpje het toch een beetje goedmaakt!

Dit filmpje is uiteindelijk een boekenmix geworden met gekregen en gekochte boeken uit de maanden juli en augustus. Doordat ik zolang op vakantie ben geweest, was ik het overzicht een beetje kwijt en heb ik alle boeken laten zien die naast mijn bed stonden. Op Goodreads kun je zien welke boeken ik krijg en koop, want ik voeg aan mijn account alleen boeken toe die ik heb. Heel handig om zo een overzicht te hebben.

De boeken die ik heel graag wil lezen zijn Surf, Rood, On top (guilty pleasure over bloggen) en natuurlijk wil ik ook graag de haak/brei boeken uitproberen!

Welk boek lijkt jou gaaf? Wat voor boeken hebben jullie gekocht in de maand juli en augustus?

3 Comments

 • Reply Emmy augustus 24, 2016 at 17:43

  Mooi meisje <3

 • Reply Madelon augustus 25, 2016 at 13:21

  Pierce Brown <3 Haha. Ik kocht zijn boek destijds vooral omdat hij werd uitgeroepen tot meest sexy YA-auteur op dat moment. Dat is al een jaar of 3 geleden xD
  En Surf is echt super!

 • Reply zwartraafje augustus 29, 2016 at 15:57

  Nu zit ik me hier vooral te bedenken dat het ontzettend lang geleden is sinds ik voor het laatst mijn haaknaalden of breipriemen in mijn handen heb gehad. Misschien komt daar wel verandering in in het najaar.

 • Leave a Reply

  Back to top