Leukste items uit de Celebrate Books boxen

Posted on juli 25, 2017 in Lijstje

Ik heb al sinds het eerste moment gek op de boxen van Celebrate Books. Sandra is vorig jaar april begonnen met deze boekenboxen en ik heb zelden een box gemist. Vandaag vertel ik jullie wat mijn favoriete items uit de boekenboxen waren.

TBR notitieblokje
Ohhh, ik krijg geen genoeg van lijstjes maken. Bij dit notitieblokje kan ik al mijn boeken van mijn TBR lijst kwijt, die ik binnenkort wil gaan lezen. Ik heb er ook bij gezet welke boeken recensie exemplaren zijn, om zo een beetje overzicht te houden welke boeken snel gelezen moeten worden. Daarnaast vind ik het ook supertof dat Emmy er een Harry Potter notitieboekje van heeft gemaakt, met mijn favoriete HP quote; ‘After all this time?’ ‘Always.’

Blossom Books Jar
Eigenlijk is dit potje bestemd voor geld om boeken te kopen, maar ik heb er een TBR jar van gemaakt. De kaartjes die in dit potje zitten hebben titels van boeken er op staan. Af en toe, als ik moeilijk kan kiezen welk boek ik wil lezen, kies ik een kaartje en dan lees ik het boek dat er op staat. Heel simpel en tof om zelf de kaartjes te maken!

Celebrate Books tas
Oke, deze items zaten niet zelf in de boekenboxen, maar de tas kon je kopen bij Yalfest. Voor een aantal Euro mocht je deze tas vullen met enkele goodies. Emmy heeft deze tas ontworpen en ik mocht de quote uitkiezen, extra reden waarom ik dol ben op deze tas en ‘m altijd meeneem als ik ergens logeer.

Young & Awesome sokken
Ik ben dol op fandom sokken en kan nooit een Primark verlaten zonder nieuwe Harry Potter sokken gekocht te hebben. In deze ‘All the feels’ box zaten een paar sokken van de uitgeverij Young & Awesome. Ik ben er dol op en ze komen zelfs tijdens de koude zomerdagen van pas!

Young & Awesome pen
In dezelfde box als hierboven genoemd zat ook een pen. Pennen heb ik nooit genoeg en hoewel ik niet wil zeggen dat ik pennen spaar, zit wel in iedere tas (incl linnen tasjes!) dat ik bezit een pen. Want je weet maar nooit wanneer je een pen nodig hebt. Ik hoop stiekem dat er nog meer toffe fandom pennen in boxen zal zitten!

Weekplanner
Deze weekplanner is ontworpen door Emmy en ik vind ‘m superhandig! Meestal gebruik in een planning voor werk, welke activiteiten ik écht moet doen, maar nu ik vakantie heb is het lijstje ook best handig! Alleen moet ik echt werke aan de glazen, het lukt mij bijna nooit om aan het einde van de dag alle glaasjes te kleuren.

Welke items uit de boekenboxen was jouw favoriet? Ik ben ook erg benieuwd naar jullie favoriete items uit de buitenlandse boekenboxen!

Sandra van Celebrate books heeft een aantal items (zoals het TBR notitieboekje, de Celebrate Books tas en de Blossom Books jar) over en jij kan ze kopen! Heb je interesse, stuur een mailtje naar info@celebratebooks.nl. 

4 Comments

 • Reply Roos juli 25, 2017 at 15:28

  Ik heb het tbr blokje (plus de hp boekenleggers) nabesteld en hij is zo handig en zo leuk en zo functioneel!

 • Reply Emmy juli 25, 2017 at 17:25

  Haha allemaal dingen die ik maakte. Gekkie <3 Love you

 • Reply Do juli 25, 2017 at 20:30

  Leuke items! Ik vind zelf de bookmoney jar echt heel erg leuk 🙂

 • Reply joanydvv juli 25, 2017 at 22:10

  Superleuke spulletjes allemaal. Ik vind het echt knap dat Sandra elke maand zo’n toffe box samen weet te stellen. Ik wacht nog een speciale gelegenheid af om mezelf ook op een Celebrate Books box te bestellen 🙂

 • Leave a Reply

  Back to top