Leesmee – update september 2016

Posted on oktober 4, 2016 in Haul/ Reading challenge/ TBR

In september 2016 heb ik veel boeken gelezen (heel veel zelfs), heb ik een lijstje gemaakt welke boeken ik komende maand wil gaan lezen én heb ik natuurlijk ook nieuwe boeken aan mijn collectie toegevoegd.

Gelezen boeken
Ik was een beetje teleurgesteld met het aantal boeken dat ik in augustus had gelezen, maar dat leek ik deze maand onbewust helemaal goed te maken. Ik heb maar liefst .. boeken gelezen! Echt een mooi aantal en ook veel fijne boeken, maar toch ook twee boeken die ik niet zo leuk vond. De recensies van deze boeken zullen uiteraard op Leesmee verschijnen, maar ik wilde toch een klein stukje hierover vertellen.
Girl Online – Zoe Sugg Ik had dit boek echt eerder willen lezen, hij was zo gaaf! Ik vloog door het boek heen en had ‘m binnen no-time uit.
Lekker is dat! – Anne West Ik wilde dit boek herlezen om er een goede recensie over te schrijven en ik genoot er even veel van als de eerste keer.
Je was van mij – Abbi Glines Na het lezen van dit boek, was ik Rosemary Beach even zat, want het was veel van hetzelfde. Toch genoot ik ervan en weet nu al dat ik het 10e(!) deel snel op ga pakken (iets met verslaving enzo).
Oprecht – Colleen Hoover Colleen Hoover is mijn favoriete New Adult auteur, en ik vond Oprecht echt wel fijn, maar wel wat minder dan Sterrenhemel en Misschien Ooit.
Schaduwkus – Richelle Mead Oh dat einde! Ik weet nu al dat ik supersnel het volgende deel ga lezen want ik heb een enorm gat in mijn hart van dit einde. De serie lijkt steeds beter te worden!
Wink, Poppy, Midnight – April Genevieve Tucholke Een heel bijzonder boek met een belangrijk moraal. Het bleef mij zeker een poosje bij, maar het is niet een boek dat na het lezen in mijn hart zat.
Echt dood – Charlaine Harris Boek zes uit de True Blood serie en dit deel at vol met spanning en verschillende verhaallijnen. Ik genoot er erg van, ook al had ik dit boek een aantal jaar geleden herlezen.
Het vuur van Louise – Judith Eiselin Het concept dat er vier auteurs gezamenlijk een boek schrijven, trok mij enorm aan. Het verhaal viel mij tegen, vooral hoe de 13 jarige personage zich gedroeg, alsof zij 16/17 jaar was.
Halsoverkop – Aline van Wijnen Ook dit boek viel mij wat tegen door de hoofdpersoon. Iemand die in het eerste hoofdstuk zegt dat zij de knapste is van haar twee vriendinnen, spreekt mij meteen al niet aan.
Crescendo – Becca Fitzpatrick Mijn guilty pleasure, ook al snap ik niet alles over gevallen engelen en Nephillim. De vraag is, ligt dat aan mij of aan het boek.

tbr-okt
TBR voor oktober

Ik wil niet echt een vast lijst maken met boeken die ik per se moet lezen, omdat ik in het verleden wél heb gedaan en hierdoor ook in een leesdipje kwam. Momenteel pak ik een boek op wat mij op dat moment aanspreekt en waar ik echt veel zin in heb. Het is meer een optie welke boeken ik graag zou willen oppakken.
Val en Verlossing – Leigh Bardugo. Volgende maand verschijnt het tweede deel van De Kraaien en hoewel ik daar ontzettend naar uitkijk, heb ik het eerste boek nog niet gelezen, omdat ik Val en Verlossing nog moet lezen. Ik wilde Val en Verlossing eigenlijk al in september 2016 lezen, maar kwam daar helaas niet aan toe. Hopelijk deze maand!
Moordspel – Cis Meijer. Ik vind het heerlijk om een (jeugd)thriller te lezen in de maand van Halloween. Het wordt steeds eerder donker en ook het weer is frisser.
Stil van jou – Sophie Jackson. Uitgeverij Z&K heeft gevraagd of ik een quote voor dit boek wil leveren en de deadline is 9 oktober. Ik ben ontzettend benieuwd naar dit verhaal, omdat ik het eerste boek van Sophie Jackson mega verslavend vond.
Ik twijfel of ik nog een ander boek in dit lijstje zet, maar ik denk dat ik het verlopig zo laat. Dit om teleurstellingen te voorkomen en ik wil eigen, spontante keuzes ook kunnen doen. September 2016 was een geweldige leesmaand, dus ik heb veel goede hoop voor oktober 2016.
Hoe was jullie september 2016? 

4 Comments

 • Reply Jessica oktober 4, 2016 at 06:57

  Stil van jou is echt leuk 😀

 • Reply Madelon oktober 4, 2016 at 09:30

  Wauw wat veel boeken heb je gelezen de afgelopen periode zeg!

 • Reply zwartraafje oktober 4, 2016 at 10:22

  Oh ja, bij mij werkt zo’n vaste lijst ook niet. Eigenlijk heb ik momenteel zelfs een leesdipje en net nu ik mijn recensie-achterstand had bijgelezen en dus boeken uit mijn eigen collectie kan lezen. Hopelijk geraak ik snel weer uit die dip want ik mis het echt wanneer ik niet van het lezen kan genieten.

 • Reply Rowan oktober 14, 2016 at 15:39

  Wow wat heb je veel gelezen! Gaaf hoor. 🙂

 • Leave a Reply

  Back to top