Leesmee: januari 2016

Posted on februari 1, 2016 in Reading challenge

De eerste maand van 2016 zit er al weer op en wat een maand was dat zeg! Blij gemaakt met een dode mus dat het zou gaan vriezen een sneeuwen en uiteindelijk maar een paar sneeuwvlokjes gezien. Wat lezen betreft een fijne maand, want ik heb wat heerlijke boeken heb ik in januari gelezen!

Wat las ik in januari

 1. De betovering begint (Charmed classis #1) – Eliza Willard (A book that is under 150 pages)
 2. Winter in New York (en andere verhalen) – Chantal van Gastel
 3. Date met de dood (True Blood #1) – Charlaine Harris
 4. Percy Jackson en de bliksem dief (Percy Jackson #1) – Rick Riordan (A book that’s guaranteed to bring me joy)
 5. Grafstilte (The Graveyard Queen) – Amanda Stevens
 6. Laatste kans (Rosemary Beach #8) – Abbi Glines

Hoewel het maar zes boeken zijn (en als ik op dit tempo doorga ik nooit mijn doel van 90 boeken haal) heb ik ze allemaal met plezier gelezen. Ik heb twee boeken herlezen; Date met de dood en Percy Jackson. Ik ben van plan de serie dit jaar helemaal uit te lezen, om zo een beetje door mijn ongelezen boeken heen te komen. Laatste kans en Grafstilte (recensie exemplaar voor Chicklit) waren twee boeken die mij achterlieten met te veel emoties en waar ik toch wel een beetje van slag door was. Daarom heb ik die boeken vijf sterren gegeven, omdat ik ze erg indrukwekkend vond.

Wat ik volgende maand wil gaan lezen

IMG_2368

 1. Twilight jubileum editie – Stephenie Meyer
 2. Ontworteld – Naomi Novik
 3. Het laatste licht – Jen Minkman

Ik heb maar drie boeken gekozen voor mijn februari TBR omdat ik heel toevallig in deze boeken al begonnen was en daarom zeker weet dat ik ze uit kan lezen. Beetje vals spelen dat wel, maar ik vind het fijn om volgende maand terug te kijken op een succesvolle TBR stapel die ik allemaal heb gelezen. Mag ook wel eens vind ik.
Het laatste licht van Jen Minkman is een recensie exemplaar voor Chicklit en ik ben er erg benieuwd naar. Emmy (van zonenmaan) heeft dit boek al gelezen en vond hem erg tof! Over Ontworteld heb ik ook heel veel goede verhalen over gehoord, dus het werd tijd dat ik er eens aan zou beginnen. En als laatste (of eigenlijk als eerste in het lijstje) wil ik graag Twilight de jubileum editie lezen. Ook hier ben ik al in begonnen en het voelt nog een beetje onwennig maar tegelijk zo vertrouwd. Ben erg nieuwsgierig naar mijn uiteindelijke mening.

Wat hebben jullie in januari gelezen?

 

5 Comments

 • Reply Annabel februari 1, 2016 at 11:56

  Voor mijn gevoel heb ik heel weinig gelezen de afgelopen maand. Ik vond maar weinig boeken die me echt vast konden houden.

 • Reply Madelon februari 1, 2016 at 17:17

  Dat je ze met plezier leest is en blijft het belangrijkste ^^
  En je hebt nu natuurlijk ook nog geen vakantie, dus dat je nu niet echt op schema ligt, haal je in je vakanties vast wel in 🙂

 • Reply Eveline februari 1, 2016 at 19:24

  Ik heb vier boeken gelezen in januari en daar ben ik best blij mee. Meer dan ik de laatste maanden van 2015 las. 🙂

 • Reply zwartraafje februari 2, 2016 at 10:49

  Ik ben echt heel benieuwd wat je van Ontworteld zal vinden. Zelf ben ik ook van plan om binnenkort de jubileumeditie van Twilight te lezen (die heb ik dankzij Emmy’s BAK nu mooi in de kast staan). Blijkbaar heb ik ondanks het aantal gelezen boeken toch steeds het gevoel dat ik niet zoveel gelezen heb. 😉

 • Reply Jessica februari 2, 2016 at 19:03

  Ikzelf heb in januari drie boeken gelezen: Misschien ooit (Colleen Hoover), Exit USA (Suzanne Peters) en Het laatste licht (Jen Minkman). Deze maand hoop ik toch ook minstens drie boeken te lezen 🙂

 • Leave a Reply

  Back to top