Ik ga naar Spanje en ik neem mee…

Posted on augustus 8, 2016 in Lijstje/ TBR

Wanneer dit artikel online komt, ben ik al een paar dagen in Spanje. Dit keer gaan wij niet naar familie in de buurt van Valencia, maar gaan wij naar een strand vlak bij Barcelona. Ik ben van plan heerlijk te gaan zonnen en natuurlijk veel te lezen!

SpanjeDid I Mention I Love You – Estelle Maskame
Als ik een boek zou moeten noemen die mij perfect lijkt om te lezen in de zomer en op vakantie in een warm land, dan zou ik dit boek noemen. De cover ziet er ook zeer geschikt uit en ik heb van veel mensen gehoord dat het een heerlijke zomerse contemporary is. Ik kan niet wachten om het boek te lezen.

Mannen die vrouwen haten – Stieg Larsson
Sinds de Zweedse TV serie uitkwam, voelt het voor mij zo nodig om ook de boeken te lezen. Vorig jaar was ik er al aan begonnen, maar zoals bij veel dikke boeken kon ik mij niet goed concentreren en bleef ik hangen in de eerste 100 pagina’s. Tijd voor een tweede kans, want ik weet zeker dat dat het waard zal zijn!

Hof van mist en woede – Sarah J. Maas
Hoe kan ik dit boek niet meenemen? Ik heb iets van een week niet gelezen omdat ik zo’n hangover had van Hof van doorns en rozen. Ik ben zo ontzettend blij dat ik niet heel lang hoef te wachten om in het volgende deel te beginnen, aangezien dit boek sinds maandag in het Nederlands is verschenen. Ik ben verliefd op deze Fae wereld en wil meer, dus ik heb het idee dat ik dit boek als eerste uit heb.

Dumplin’ – Julie Murphy
Ik kreeg dit boek op de valreep binnen en het klinkt zo ontzettend goed, dat ik besloot om ‘m ook mee te nemen. Dumplin’ gaat over een meisje met een maatje meer, wie mee gaat doen aan een missverkiezing. Eindelijk eens een hoofdpersoon die niet mega dun en perfect is. Ik houd ervan!

Welke boeken wil jij deze maand gaan lezen?

5 Comments

 • Reply beautifulday4makeup augustus 8, 2016 at 12:39

  Wat een leuke boeken pak je mee zeg

 • Reply Saartje augustus 8, 2016 at 22:23

  Veel plezier in Spanje!

 • Reply Marjolijn augustus 8, 2016 at 22:44

  Ah ja, Hof van mist en woede ❤ Dumplin’ lijkt me ook erg leuk. Krijg je ze allemaal uit voor je terug bent?

 • Reply zwartraafje augustus 10, 2016 at 16:11

  Vooral leuk dat je zoveel variatie hebt gekozen. Ik ben nog steeds heel benieuwd naar deze reeks van Sarah J.Maas. Ook Dumplin’ klinkt leuk. De laatste tijd kom ik zelden aan herlezen of eigen boeken toe en dat laatste wil ik binnenkort veranderen tijdens de #ohmybookathon. Ik heb geen flauw idee of ik al die boeken ga kunnen lezen maar er ligt hier wel een stapeltje van 8 boeken klaar. Al zitten er wel enkele heel dunne boekjes tussen.

 • Reply Madelon augustus 20, 2016 at 14:23

  Ik ben zo benieuwd naar Dumpin’!

 • Leave a Reply

  Back to top