Boeken gelezen april 2015 & TBR mei

Posted on mei 3, 2015 in Reading challenge/ TBR

Het is alweer maart, tijd dus om even terug te kijken naar de boeken die ik heb gelezen in april 2015. Helaas minder dan de maand maart.
Nadat ik vorige maand 12 boeken had gelezen, dacht ik dat ik deze maand ook lekker veel zou lezen, zeker omdat ik minder afspraken had staan. Dit bleek niet zo te zijn, aangezien ik maar vier boeken las.
Gelezen apGek genoeg heb ik de bovenste drie boeken in één dag uitgelezen. Ook De bestemming van Violet & Luke had ik zo uit. De reden dat ik minder las is vanwege een leesdip, die ik kreeg van het boek Vlam. Ik had ontzettend veel moeite om dit boek uit te lezen, waardoor ik niet meer wilde lezen. Uiteindelijk heb ik dit boek weggelegd en las ik weer een beetje met plezier.
Ik heb in 2015 31 van de 75 boeken gelezen. Volgens mij Goodreads reading challenge loop ik nu 8 boeken voor, wat erg fijn is. Voorlopig hoef ik dus niet veel te veranderen aan mijn doel, zeker omdat ik erg slecht ben met inschatten wat ik komende maand ga lezen. Ik heb wel vier boeken gekozen die ik komende maand graag wil lezen, maar als dit niet lukt (of ik heb toch zin in een ander boek) dan is dat prima. Ik vind het belangrijk om gewoon weer even lekker te lezen in plaats van met problemen een boek oppakken.
TBR meiOp dit moment heb ik veel zin om bovenstaande boeken te lezen. De recensies zullen dan snel online komen!

Wat heb jij gelezen in april 2015? 

2 Comments

  • Reply Kiki_leest mei 3, 2015 at 11:37

    Ik heb ‘Gebroken’ toevallig gisteren net bemachtigd, die wil ik ook binnenkort oppakken maar er ligt nog zo’n grote stapel…

  • Reply Lilian mei 3, 2015 at 12:07

    Gebroken is een mooi boek! Ik ben benieuwd wat je van Girl Online vindt 🙂

  • Leave a Reply

    Back to top