Fotoverslag: Winter Books, Blogs & Borrel event van Z&K

Posted on februari 12, 2016 in Event/ Fotoverslag

28 januari was het zover; de winter editie van Books, Blogs & Borrel van uitgeverij Zomer en Keuning. Ik keek al een aantal weken uit naar de feestje en de gezelligheid van alle VBK werknemers en andere bloggers. Vandaag deel ik met jullie enkele foto’s. 

Ik was die dag al vroeg opgestaan vanwege het boekenfestijn. Emmy en ik hadden rond 11 uur afgesproken om eerst even in Rotterdam te kijken of er nog leuke boeken waren. En die waren er, al kocht Emmy maar één boek. Hierna hadden wij met Ellis afgesproken om een yoghurtje te gaan eten in Utrecht. Aangezien wij er vroeg waren zijn wij even naar Broesse gegaan, waar wij blogster Annabel tegenkwamen. Gezamelijk liepen wij nog even naar een kringloop, om vervolgens naar het feestje te gaan. (Haul hiervan komt eind deze week online)
IMG_2250Onderweg naar het boekenfestijn! Ik houd jullie graag nog even in spanning voor mijn haul…
IMG_2251Mijn favoriete yoghurtje bij de Yoghurtbarn: Crazy Cookie met frozen yoghurt.
IMG_2252Eenmaal bij de uitgever aangekomen werden wij welkom geheten door de twee stagiaires Thyrze en Katja. Zij brachten ons naar de zaal waar ook de vorige feestjes werden gehouden. Er waren al een aantal bloggers aanwezig en aangezien wij met best een clubje aankwamen, kozen voor voor de grootste tafel. Alles zag er zo lief en gezellig uit!
IMG_2253Boeken werden aan elkaar geshowd, camera’s werden tevoorschijn gehaald om alles te fotograferen, tja je bent blogger of je bent het niet…
IMG_2255Fotoception; ik maakte een foto van Emmy die een foto maakte van iemand die een foto maakte.
IMG_2256Er waren meer dan genoeg hapjes; hartig, maar zoals je kan zien in het schaaltje links ook genoeg zoetigheid!
IMG_2262Het event begon met een praatje van Dagmar, die al een aantal jaar voor deze uitgever werkt. Al haar feestjes zijn echt ontzettend gaaf, dus ik wilde per se bij deze aanwezig zijn.
IMG_2265De twee VBK stagaires werden in het zonnetje gezet, omdat het hun laatste dag was.
IMG_2270Wat erg dat ik nog nooit een Jojo Moyes boek heb gelezen! Na het praatje van Jeannette Ploeger over deze auteur werd ik mega enthousiast. Ik had het boek Voor Jou aan Madelon gegeven, omdat ik dacht dat het niets voor mij zou zijn. Ik baalde daar wel even van zeg! Maar gelukkig heb ik het boek Vier plus één nog, dus dat komt helemaal goed.
IMG_2272Het stukje daarna ging over recensies en wat precies nou een recensie goed maakt. De punten die besproken werden, waren ook de punten die de aanwezige bloggers ook erg belangrijk vonden.
IMG_2274Vervolgens vertelde Mireille van Hout over haar nieuwe boek; Ibiza land van liefde. Wat fijn dat het boek ook in onze goodiebag zat!
IMG_2280 Auteur Mel Wallis de Vries werd geïntroduceerd door Joris van de Leur van uitgeverij De Fontein. Ik ben al een aantal jaren bekend met de boeken van Mel Wallis de Vries (heerlijke jeugd thrillers), maar ik werd nog enthousiaster toen zij over haar boeken vertelde.
IMG_2287IMG_2289Ik ben echt ontzettend fan van de New Adult boeken van Z&K en vond het super leuk dat J. Lynn (Jennifer L. Armentrout) speciaal voor het feestje wat vragen ging beantwoorden. Ik hoop dat zij ooit naar Nederland komt, want ik zou haar graag willen ontmoeten!
Hierna werd iets verteld over Urban Fantasy boeken, een genre dat ik lees enorm graag lees. Ik heb helaas dus geen foto’s van deze presentatie genomen, aangezien ik geconcentreerd aan het luisteren was.
IMG_2296Het einde van de avond was aangebroken, maar niet voordat er nog een spel gespeeld werd. Nomizo. Blogvriendinnetjes Ellis, Madelon, Daphne en Monica deden mee, dus dat was leuk om te zien. Ik vond het spel zelf eerlijk gezegd een beetje saai, maar dat kwam omdat wij zelf niet meededen. Het was ook een beetje ingewikkeld, maar ik denk dat als je het zelf speelt, dat het veel leuker is!
IMG_2333Aan het einde van de avond kregen wij nog een mega gave goodiebag! Op de foto zie je de gehele inhoud. Het boek Misschien ooit heb ik al gelezen en vond het boek geweldig. Een echte aanrader voor New Adult fans.

Ik wil graag het VBK team bedanken voor de leuke avond en goodiebag! En natuurlijk met name Dagmar, die van elk event een feestje maakt. Ontzettend bedankt!

5 Comments

 • Reply Annabel februari 12, 2016 at 06:47

  Het was echt een leuke middag, het spel vond ik inderdaad ook een beetje saai.

 • Reply Madelon februari 12, 2016 at 13:50

  Het was echt leuk om je weer te zien <3

 • Reply Emmy februari 13, 2016 at 11:23

  Ik wil weer een feestje <3

 • Reply zwartraafje februari 13, 2016 at 17:31

  Leuk gezelschap, lekkere hapjes en een mooi gevulde goodie-tas. Niet moeilijk dat het zo’n leuk feestje was. Tof om ook jouw verslag van dit evenement te kunnen lezen.

 • Reply Thyrze februari 15, 2016 at 20:29

  Het was super leuk <3

 • Leave a Reply

  Back to top