Fotoverslag: Uitmarkt 2014

Posted on september 7, 2014 in Event/ Fotoverslag

Vorige week zaterdag ging ik met Ellis en Marjolijn naar de Uitmarkt 2014 in Amsterdam. Ook bij dit uitje heb ik weer foto’s gemaakt en speciaal voor jullie er een verslag van gemaakt.

UitmarktDe dag ervoor ging ik naar de presentatie van Graeme Simsion en het wat ontzettend heet. Op weg naar de metro ging het regenen en was ik helaas niet op tijd bij het station. Het verschil met de dag ervoor had niet groter kunnen zijn.

Uitmarkt 3Onderweg naar Amsterdam!

Uitmarkt 7Ik had het zo koud dat ik besloot langs de Starbucks te gaan voor een warme chocolademelk.

Uitmarkt 6

Vrolijke Marjolijn!

Uitmarkt 2Amsterdam centraal! Vanaf hier zouden wij een bus of tram nemen, lag eraan wat eerder kwam.

Uitmarkt 4Met de tram naar het Museumplein, gelukkig hoefden wij niet lang te wachten.

Uitmarkt 8Uiteraard gingen wij meteen langs alle kraampjes waar verschillende uitgevers en boekenwinkels stonden. Ondanks dat het miezerde zat de stemming er goed in! Deze geweldige foto van Marjolijn en Ellis <3

Uitmarkt 5En aan het einde van de dag een mooie tas (boekenhaul/unboxing komt denk ik volgende week online) vol koopjes! Tussendoor ben ik vergeten meer foto’s te maken, oops! Wij gingen rond 2 uur terug naar Amsterdam Centraal en het was zo leuk en gezellig! Voor herhaling vatbaar meiden!

8 Comments

 • Reply Ellis september 7, 2014 at 15:57

  Was een topdag!

 • Reply Zwartraafje september 7, 2014 at 18:56

  Ik vind het altijd zo jammer dat er in België naast het Boekenfestijn minder boek-evenementen zijn als in Nederland. De Uitmarkt en Manuscripta lijken me super leuk. Om naar te zwijgen van al die toffe boekenmarktjes. Gelukkig heb ik vandaag op een rommelmarkt wel drie boeken voor 5€ kunnen kopen. Ter compensatie dat ik niet naar Manuscripta kan. 🙂

 • Reply Emmy september 7, 2014 at 19:12

  Volgende keer kruip ik in je tas en wil ik mee! 🙂

 • Reply Marjolijn september 7, 2014 at 19:57

  Vrolijke Marjolijn haha. Was gezellig!! 🙂

 • Reply Madelon september 8, 2014 at 10:38

  Leuk verslag. Maakt dat ik volgend jaar ook echt graag wil gaan!

 • Reply Quinty september 8, 2014 at 15:43

  Super leuk! Kan het trouwens zo zijn dat ik je gisteren heb gezien in Utrecht bij het manuscipta ik was er namelijk ook

  • Reply Esmee september 8, 2014 at 20:29

   Ja klopt! Ik liep rond en vanaf kwart voor 3 stond ik bij de Unieboek stand. Hoe vond je het?

   • Reply Quinty september 15, 2014 at 07:52

    Ik vond het heel erg gezellig!

  Leave a Reply

  Back to top