Fotoverslag: Schrijven kreng! boekpresentatie

Posted on december 11, 2014 in Chicklit/ Fotoverslag/ Persoonlijk

Zoals jullie al hebben kunnen lezen in de recensie van Schrijven kreng!, vierde Lisette Jonkman vorige week de geboorte van haar nieuwe kindje: Schrijven kreng! en ik was hierbij aanwezig!

Mijn dag begon super druk, aangezien ik twee keer die dag in Amsterdam moet zijn. Met Emmy had ik om half vier afgesproken in Amsterdam, maar wij waren er al om drie uur. Daar kwamen wij nog meer leuke bloggers tegen, waardoor wij in een hele groep richting de uitgever vertrokken.
Onderweg hadden wij nog een klein probleempje: wij wisten geen van alle meer welke kant wij op moesten gaan om de uitgever te vinden. Uiteindelijk is dat gelukt met behulp van Google Maps!
BoekpreEenmaal binnen bij de uitgever, viel mij meteen de enorme boekenkast op! Daar werd ik best jaloers op! Wij waren wat aan de late kant, dus Emmy en ik ging aan een tafel zitten waar nog plek was.
Boekpre 3Hoe leuk zijn deze tompouces? Ze smaakten ook erg lekker, kan ik jullie vertellen.
Boekpre 5Lisette presenteerde haar 10 gouden tips, die ook terug in Schrijven kreng! te vinden zijn. Hoe zij over schrijven praat, is zo aanstekelijk! Ik kreeg meteen zin om zelf te schrijven, wat goed uit kwam aangezien Lisette tussen de tips door, twee opdrachten voor ons had verzonnen.
Boekpre 2Oké, deze foto heb ik niet zelf gemaakt,  omdat ik druk bezig ben met de schrijfopdracht die Lisette Jonkman ons gaf. Wij moesten eerst iemand beschrijven, zodat diegene die het leest of hoort, een goed beeld kan krijgen van die persoon.
Boekpre 1Na de presentatie kon iedereen die aanwezig was een boek van Lisette kopen. Zijn ze niet mooi neergezet op deze tafel?
Boekpre 4Alle boeken van Lisette Jonkman op een rijtje! Heel erg dat ik Verslingerd nog moet lezen, maar dat ga ik snel doen!
Boekpre 6De bloggers die op de presentatie waren, kregen een L.S. Amsterdam goodiebag met daarin het boek Schrijven kreng! Samen met Jenny, Marijke, Emmy en andere leuke bloggers, stond ik in de rij om het boek te laten signeren. Ik kon helaas niet lang blijven, aangezien ik twee uur later moest oppassen (en eerst naar huis reizen). Ik heb ontzettend van de presentatie genoten en ik kan niet wachten om met mijn verhaal te beginnen!

L.S. Amsterdam; Hedda, Jill en Lisette Jonkman, ontzettend bedankt dat ik aanwezig mocht zijn bij deze leuke presentatie! 

2 Comments

  • Reply Lilian december 11, 2014 at 18:10

    Die boekenkast daar is zo tof he! En op zich zien die tompouces er ook best lekker uit.

  • Reply Ellis december 11, 2014 at 23:19

    Fijn dat het zo leuk was!

  • Leave a Reply

    Back to top