Fotoverslag: Meeting & interview met Anna Todd

Posted on oktober 11, 2015 in Fotoverslag/ New Adult

Het heeft een aantal maanden geduurd, maar deze geweldige dag zal ik nooit meer vergeten en daarom heb ik besloten toch een fotoverslag van online te zetten. Ik mocht Anna Todd (auteur van de After serie) ontmoeten en interviewen!

Ik was die dag (begin juni) vroeg aanwezig in Amsterdam omdat ik voor het eerst de nieuwe Scheltema ging bezoeken. Aangezien ik als één van de eerste Anna Todd bezoekers was, ging ik naar de YA en jeugd afdeling om op zoek te gaan naar het eerste Percy Jackson boek, die ik ook daar ter plekke kocht.
IMG_6899Beneden stond alles al klaar voor het bezoek van Anna Todd. Op dat moment waren alleen de eerste twee boeken nog vertaald, vandaar dat je alleen deel één en deel twee ziet liggen.
IMG_6900Anna Todd! Op dat moment begon ik erg zenuwachtig te worden, zeker omdat de eerste meiden binnen druppelden.
IMG_6901Daar is ze dan! Aangezien ik Anna Todd mocht interviewen, wilde ik eerst de andere meiden voor laten gaan. Inmiddels was Nynke-Boudien van I heart books ook gearriveerd, waar ik heel gezellig mee heb staan kletsen.
IMG_6903Wat ik super leuk vond was dat de uitgever en Anna Todd voor iedereen de tijd namen om het boek gesigneerd te laten worden en dat iedereen op de foto kon. Ik ben niet super goed in het maken van selfies, maar deze vond ik erg tof!
IMG_6904Zo leuk hoe Anna Todd met iedereen aan het kletsen was! De opkomst was niet erg hoog, maar alle die-hard fans waren allemaal aanwezig. Veel meiden lazen de After verhalen al voordat het vertaald werden.
Langzaam aan werd het rustiger en was het tijd voor de interviews. Nynke-Boudien en ik besloten om Anna Todd samen te interviewen omdat wij het erg spannend vonden! Net zoals ik, had Nynke-Boudien de eerste paar After boeken verslonden. En het was ook gewoon gezellig om het interview samen te doen!
IMG_6906Omdat wij nog eventjes moesten wachten, liepen wij naar een frozen yoghurt winkeltje, waar wij het ijsje zelf konden versieren en betaalden per gewicht, á la america. Echt geweldig! In het zonnetje vonden wij helemaal niet erg om op ons interview te wachten!

Het interview had ik opgenomen op mijn oude telefoon maar ben ik helaas kwijt geraakt. Voor de vragen en de antwoorden kunnen jullie op de leuke blog van Nynke-Boudien terecht. Zij heeft ook een ontzettend gaaf sfeer filmpje van die dag gemaakt!

Het was een ontzettend leuke dag, waarbij ik veel lieve mensen heb mogen ontmoeten! Anna Todd is een enorm lieve meid die met veel passie over boeken praat. Het was geweldig om met haar te praten over onze favoriete (NA) boeken. Super bedankt Boekerij voor deze kans!

5 Comments

 • Reply Vivian oktober 11, 2015 at 11:28

  Leuk om te lezen! Ik moet haar boeken nog eens uitproberen.

 • Reply hetboekenik oktober 11, 2015 at 13:36

  Het ziet erg gezellig uit en wat leuk dat ze echt even tijd nam om met haar lezers te praten

 • Reply Madelon oktober 12, 2015 at 09:52

  Tof hoor!

 • Reply Esther oktober 14, 2015 at 11:18

  Wat geweldig! Het lijkt mij echt vet om zo iets te mogen doen. Ik ben blij voor je! 🙂

 • Reply zwartraafje oktober 15, 2015 at 11:38

  Wat jammer dat je het interview bent kwijtgeraakt maar ik veronderstel dat je voldoende leuke herinneringen aan deze ontmoeting hebt om dat minpuntje te compenseren. Super tof dat ze er echt de tijd voor hebben genomen

 • Leave a Reply

  Back to top