Fotoverslag: High tea met Chantal van Gastel

Posted on oktober 24, 2014 in Chicklit/ Event/ Fotoverslag

Op verschillende website’s kon je een uitnodiging voor een high tea met Chantal van Gastel winnen. Thyrze, vriendin en mede promoteamlid, won deze prijsvraag en vroeg in de promoteam app wie er mee wilde. Nu mogen jullie raden wie er heel graag mee wilde!

Als je had geraden dat ik het was, dan heb je het goed! Afgelopen woensdagmiddag was de high tea en Thyrze en ik hadden afgesproken op het station van Utrecht. Van te voren wilden wij eerst naar een boekenwinkel, dus wij hadden vroeg afgesproken.

1In de trein kon ik mij prima vermaken met een boek. Eigenlijk wilde ik een studieboek meenemen (de toetsen komen er weer aan), maar Shopaholic is eigenlijk veel leuker!

8Eenmaal aangekomen bleken wij toch aan de late kant te zijn, maar ik wilde toch even snel een selfie met Thryze en Maaike maken. Dit mislukte een beetje omdat wij tegelijk aan het lopen waren.

11Bij het event zagen wij meteen deze poster van ‘Ik wist het!’. Ik was al vrolijk, maar als ik kijk naar de cover van dit boek, word ik nog blijer!

3Wij hingen onze jassen op en zagen deze poster van Rutger, de winnaar van Heel Holland bakt en die tevens de hapjes had klaar gemaakt. Dit nieuwe boek ligt binnenkort in de winkels

106De zaal was best groot en overal lagen boeken. De tafels waren aangekleed met schattige kopjes en schotels. Wij zaten eerst ergens achteraan, maar later zijn wij verplaatst naar een grote tafel in het midden.

2De uitgeverij begon met een speech dat ‘Ik wist het’ al op nummer 51 in de bestsellerlijst staat! Ik heb al een stukje in het boek gelezen en ik kan jullie vertellen dat het helemaal terecht is.

7Ik heb een aantal jaren geleden Chantal van Gastel ontmoet, ter ere van het boek ‘Zoek het maar uit’. Sindsdien heb ik veel van haar boeken gekocht en daarom had ik van te voren al mijn Chantal van Gastel boeken meegenomen, zodat ik deze kon laten signeren. Van de uitgever mochten wij ook allemaal een exemplaar van ‘Ik wist het’ pakken om ook te laten signeren. Het was ontzettend leuk om even met Chantal te praten en natuurlijk samen met Thyrze op de foto te gaan! Chantal is een leuk mens en wil echt met al haar fans in gesprek, wat de tijd betreft best lastig was om met iedereen even lang te kunnen praten.

12Chantal verplaatste zich naar andere tafels en wij liepen naar de hapjes. De hapjes waren even lekker als ze er op de foto uitzien. Rutger kan echt heerlijk bakken!

4Een foto met het lekkers wat ik gegeten heb. Later moest ik van Thyrze de brownies proeven en eigenlijk lust ik geen chocolade, die brownies waren goddelijk.

Ik zat aan een tafel met leuke mensen, waar ik veel mee heb gepraat. Op een geven moment keek ik om mij heen en waren er al veel mensen weg. Thyrze en ik zeiden rond vijf uur gedag tegen iedereen en haalden onze jassen op.
Wij eindigden de leuke middag door even naar een boekenwinkel te gaan, maar wat hadden jullie anders verwacht van twee boekennerds?!

Het was een goed georganiseerde middag, waar ik erg van genoten heb. Bedankt Thyrze, Chantal, Rutger en The House of Books dat ik erbij mocht zijn!

7 Comments

 • Reply Marjolijn oktober 24, 2014 at 08:53

  Oehh Yamm, ziet er heerlijk uit 🙂

 • Reply Madelon oktober 24, 2014 at 09:48

  Echt een leuk verslag! Fijn dat je zo genoten hebt ^^

 • Reply Anneke oktober 24, 2014 at 10:14

  Wat leuk (en lekker)! 😀

 • Reply Katja oktober 24, 2014 at 12:04

  haha wat leuk (en lekker)!

 • Reply Nadine oktober 24, 2014 at 13:13

  Leuk verslag! Super dat dit soort dingen georganiseerd worden 🙂

 • Reply Jessica oktober 24, 2014 at 17:32

  Wat een super leuk verslag 🙂

 • Reply Emmy oktober 25, 2014 at 18:51

  Ik krijg spontaan trek! Het ziet er uit als een super leuke dag, Esmee! 😀

 • Leave a Reply

  Back to top