Fotoverslag: boekpresentatie Hitte

Posted on april 8, 2015 in Event/ Fotoverslag

Het heeft even geduurd, maar hier is eindelijk mijn verslag van de boekpresentatie Hitte! Een paar weken geleden werd ik door uitgeverij Storm uitgenodigd om aanwezig te zijn bij de boekpresentatie van Hitte, een new adult boek. Ik was erg benieuwd naar het verhaal, dus ik nam de uitnodiging graag aan!
De boekpresentatie was in Gouda, dus ik had met Marjolijn en Lilian afgesproken om eerst wat te gaan eten bij Rotterdam centraal, voor wij samen door zouden gaan naar de boekhandel. Ik had Lilian al een poosje niet gezien, dus het was meteen weer super gezellig. In Gouda aangekomen, zocht Marjolijn op haar telefoon hoe wij bij de boekhandel moesten komen. Lilian gaf al aan dat het maar 10 minuten duurde. Gelukkig had ik een paraplu bij mij.
Hitte 1Altijd lachen met Marjolijn en Lilian! Op de achtergrond zie je heerlijke drankjes die wij bij binnenkomst kregen. (En ik vrijwel meteen over mijn hand gooide)
Hitte 2Met veel posters was de boekenwinkel klaar voor Lis en haar nieuwe boek Hitte.Hitte 3Naast een drankje kregen wij ook een heerlijk gebakje met de cover van het boek erop, hoe gaaf is dat?! Het blauwe draadje is een armbandje, wat wij ook kregen en is onderdeel van Storm publishers nieuwe sieraden lijn. Echt ontzettend leuk!Hitte 4Freya van uitgeverij Storm publishers praatte de avond aan elkaar en vertelde over het boek Hitte. Iedereen zag er erg zomers uit, wat natuurlijk goed past bij het boek. Hitte 5Ook Natasja, die de uitgeverij heeft opgericht kwam even aan het woord. Hitte 6Een leuk extraatje: twee meiden van het Storm Chasers promoteam, hebben ter ere van Hitte een boektrailer gemaakt. Dat zag er cool (haha, woordgrap) uit.
Hitte 7Lis Lucassen vertelde over Hitte en waarom zij heeft gekozen voor een pseudoniem. Doordat zij met zoveel liefde over Hitte aan het praten was, werd ik erg benieuwd (en enthousiast!) naar het boek en besloot toen om het boek te kopen en later te laten signeren. Hitte 8Ik vind dit zo’n vrolijk foto, wat ook echt goed past bij mijn gevoel van deze avond: vrolijk en gezellig!Hitte 9Lis gaf Lisette niet alleen een bloemetje, maar Lisette ontving ook het eerste exemplaar van Hitte. Hitte 10Bij de boekhandel kocht ik voor mij en Marjolijn twee prachtige Emmytasjes. Zoals je op de foto kan zien, zijn wij daar echt heel blij mee. HitteEn nog speciaal voor mijn lezers een bonus foto van Joost met zijn sexy schort.

Bedankt Lis en Storm publishers dat ik bij de boekpresentatie van Hitte mocht zijn! Ik heb een leuke avond gehad en ik kan niet wachten om in Hitte te beginnen!

3 Comments

 • Reply Joost (NerdyGeekyFanboy) april 8, 2015 at 08:33

  Mijn foto gaat echt het hele internet over.

 • Reply Jessica april 8, 2015 at 20:25

  Haha die laatste foto maakt je verslag wel echt helemaal af haha :p.
  Je hebt er een leuk verslag van gemaakt 😀

 • Reply Lilian april 9, 2015 at 21:09

  Jaaa het was een gezellige avond! <3

 • Leave a Reply

  Back to top