Fotoverslag: Bloggersevent/presentatie Laat me jou zijn – Petra Kruijt

Posted on november 18, 2014 in Chicklit/ Event/ Fotoverslag

Vorige week dinsdag was ik door uitgever Zomer & Keuning uitgenodigd voor een bloggersevent en boekpresentatie van Laat me jou zijn, het nieuwe boek van Petra Kruijt.

Het event zou bij de uitgever in Utrecht plaatsvinden, dus ik had met Maaike (Muy Maaike) en Lisanne (Books&Kisses/Bella Mondo) afgesproken. Even later voegde ook Rosanne (Life by Rosie) en Josianane (Its a lovely day), twee leuke meiden die ik nog niet kende.
Gezamelijk gingen wij met de bus en daarna was het nog een klein stukje lopen naar de uitgever.

EventEenmaal binnen zag ik veel bekende gezichten van andere boekenbloggers. Wij moesten even wachten aan de tafel. Op een gegeven moment riep iemand: ‘Esmee, had je al gezien dat je aan de muur hangt?’ Uiteraard moest ik daar een foto van maken.
Event 1Ik werd echt jaloers toen ik deze boekenkast zag! Overal stonden zulke grote boekenkast. Op een gegeven moment kwam er iemand van de uitgeverij ons ophalen en het hele clubje liep mee naar boven.
Event 2

Event 4

Event 5Overal lagen super leuke kaarten, promoboekjes, spiegeltjes en zelfs ook magneetjes. Alles was super leuk aangekleed, ter ere van het boek Laat me jou zijn.
Event 6Na wat overheerlijke hapjes gekregen te hebben, was het tijd voor de presentatie. Harma, die werkt bij uitgeverij Zomer en Keuning, vertelde over de uitgeverij en de boeken die zij uitgeven.
Ik werd hier ontzettend enthousiast van, want er komen veel leuke boeken aan! Ook van New Adult, een nieuw genre bij de uitgeverij, komt er in februari een nieuw boek uit.
Event 7Daarna was het de beurt aan Monique, ook werkzaam bij Z&K, die het nieuwe boek van Petra Kruijt introduceerde: Laat me jou zijn. Kijk Petra eens stralen! Alle bloggers mochten vragen stellen aan Petra, die zij lachend beantwoorde.
Event 8Zij vertelde zo enthousiast over haar nieuwe boeken, dat ik meteen zin kreeg om het boek te lezen! Ontzettend gaaf dat wij allemaal het boek ontvingen, waar snel een recensie van zal verschijnen.
Event 9Na een korte pauze, was het tijd voor de presentatie van Gillian King. Zij vertelde hoe zij is begonnen met schrijven tot aan het punt waar wij nu zijn. Ook vertelde zij alvast waar haar nieuwe boek over gaat, waar ik erg benieuwd naar ben! Er was zelfs een dia waar zij op de foto staat verschillende bloggers, waar ik ook op sta!
Event 10Marcha de Groof debuteerde met Man o man, een chicklit die ik erg leuk vond! Aangezien ik zelf ook bij een kinderdagverblijf werk, kon ik mij ook herkennen in haar personages. Ze heeft wel wat ideeën voor een tweede boek, maar kon er nog niet veel over zeggen.
Event 11Op de foto met Petra Kruijt tijdens het signeren!

Na de presentaties, konden wij gezellig met de schrijfsters, de bloggers en de mensen van de uitgever gaan kletsen. Het event was echt ontzettend leuk, maar dat was ook zo omdat er alleen maar leuke mensen waren! De vrouwen van Z&K (van de uitgever én schrijfsters) waren allemaal zo aardig.
GoodieTijdens het signeren van mijn boeken, kreeg ik van Dagmar een enorme goodiebag. De inhoud hiervan zie je op bovenstaande foto.

Ik wil graag iedereen van Zomer en Keuning bedanken voor het organiseren van een geweldig leuk event! Ook Petra Kruijt, Marcha de Groof en Gillian King, bedankt voor het signeren van mijn boeken en gewoon überhaupt leuke boeken schrijven! Ik denk met veel plezier terug aan deze avond.

7 Comments

 • Reply Marcha de Groof november 18, 2014 at 10:06

  Hai Esmee,

  Wat een leuk verslag! Ik vond het erg gezellig om je te ontmoeten! En ik hoop dat ik nog lang in je top 5 mag blijven staan 🙂

  Heel veel liefs en graag tot een volgende keer!

  X Marcha

 • Reply Judith november 18, 2014 at 10:17

  Leuk verslag! Leuke middag, he? Ik vond het ook erg gezellig en inderdaad waren er alleen maar leuke mensen. 🙂

 • Reply Petra november 18, 2014 at 17:13

  Tof verslag, Esmee! Ik denk er ook met heel veel plezier aan terug, het was zo’n grote verrassing van begin tot eind. Volgens mij heeft letterlijk niemand zich verveeld!

 • Reply Jessica november 18, 2014 at 22:38

  Leuk verslag! En grappig dat je jezelf overal in foto’s terug zag haha :p

 • Reply Lilian november 19, 2014 at 12:52

  Ik vind je foto met Petra zo leuk!

 • Reply Zwartraafje november 19, 2014 at 16:20

  Wat een mooie foto van jullie ontmoeting. Leuk dat die zo goed gelukt is.

 • Reply Marjolijn november 19, 2014 at 18:00

  Wat een leuk en gezellig verslag! Wish I was there:(

 • Leave a Reply

  Back to top