Eindelijk mijn diploma!

Posted on mei 10, 2018 in Persoonlijk

Het heeft even geduurd, maar ik heb eindelijk mijn diploma binnen!

De afgelopen maanden voelden echt als een rollarcoaster. Ik werkte sinds eind augustus 2 dagen om 3 dagen in het speciaal onderwijs, wat soms behoorlijk pittig was. De andere dagen besteedde ik aan mijn scriptie. De eerste deadline was in december, met mogelijk afstuderen in januari. Ik hoorde helaas dat ik een 5,3 voor mijn scriptie had. Dat was best een tegenvaller, omdat ik in de maanden daarvoor alleen maar bezig was met schrijven en aanpassen, en nog meer schrijven en aanpassen.
Hoewel het verbeterwerk wat het cijfer betreft niet veel leek, viel dat in de praktijk enorm tegen. Er was veel dat verbeterd kon worden en ik koos ervoor om alles aan te passen, in de hoop dat ik dan wel een voldoende zou krijgen. Tussen de eerste en tweede deadline zat maar iets van 7 weken en ik heb nog nooit zo hard gewerkt aan een verslag, werkstuk of nu dus een scriptie. Maar het harde werk werd beloond met een 6,4! Een prima, heerlijke voldoende. Als kers op de kaart kreeg ik voor mijn eindgesprek een 9! Nu ben ik dus echt afgestudeerd en heb eindelijk mijn diploma.

Afgelopen maandag mocht ik mijn diploma halen, maar het voelt nog steeds niet echt. Ik voel mij rustiger en relaxter, maar het voelt wel erg gek dat ik gewoon niet meer hoef te leren en werkstukken te maken in vakanties.
Inmiddels werk ik fulltime en vind het heerlijk! Ik ga iedere dag met plezier naar mijn werk en ik ben ook erg benieuwd welke klas ik volgend jaar krijg.

Zo ver deze update! Ik wil jullie bedanken dat jullie nog steeds mijn blog bezoeken, ook al heb ik Leesmee behoorlijk verwaarloost de afgelopen maanden. Door alle lieve reacties op artikelen die w├ęl online kwamen, kreeg ik weer zin om te bloggen. Ik kan nog niet beloven dat ik weer helemaal terug ben, maar het begin is er. Thanks again! <3

3 Comments

 • Reply Emmy mei 10, 2018 at 09:00

  <33333 Topper

 • Reply Joost (NerdyGeekyFanboy) mei 14, 2018 at 18:18

  Yeeeey gefeliciteerd Esmeeeee! ­čśÇ

 • Reply zwartraafje mei 18, 2018 at 21:46

  Dat je niet aan bloggen toekwam is heel begrijpelijk. Wat fijn dat al dat harde werk nu wel beloond is. Proficiat Esmee!

 • Leave a Reply

  Back to top