Drie redenen waarom je ‘Vertel me drie dingen’ MOET lezen

Posted on mei 4, 2016 in Blog tour/ Jeugd

Oke allereerst, je MOET niets, het mag. Al zou ik wel met ogen open slapen als je dit boek niet gaat lezen… Hierbij drie redenen waarom je toch echt ‘Vertel me drie dingen’ moet lezen.¬†

image

Punt 1: Moet je de koekjes eens op de cover bekijken. Zien die er niet overheerlijk uit? Ik heb sowieso een zwak voor alles met hartjes en deze koekjes zien er ook best gemakkelijk uit om te maken. (CHALLENGE ACCEPTED, ESMEE!)

Punt 2: Ik kreeg gisteren het eerste hoofdstuk (eerlijk gezegd hoofdstuk 1 en een stukje van hoofdstuk 2, maar wie let er op) en ik vond het hilarisch. Serieus, ik heb echt heel hard gelachen! Mijn favoriete quote ever ‘That’s what she said’ komt er zelfs in terug! Meer zeg ik er niet over, want dan geef ik spoilers weg.

Punt 3: In het boek staan mailgesprekken (altijd leuk om te lezen) tussen mysterieuze I.N. en Jessie. Ik krijg hier echt zo’n Mean Girls vibe aangezien Jessie welkom wordt geheten in de jungle a.k.a de middelbare school, wat dit boek alleen maar prachtiger gaat maken. Wat is nou mooier dan genieten van een boek dat op Mean Girls lijkt?! You go Glenn Coco… Uhh… Julie Buxbaum!

Vertel me drie dingen van Julie Buxbaum ligt vanaf 31 mei in de winkels.

8 Comments

 • Reply Emmy mei 4, 2016 at 07:58

  ZULLEN WE DIE KOEKJES GAAN MAKEN? #thetaartlife

 • Reply Thyrze mei 4, 2016 at 09:02

  Hahaha ik moest hier heel hard om lachen. You go Esmee! En inderdaad, Mean Girls vibe! Me like ūüėÄ

 • Reply Ellis mei 4, 2016 at 15:43

  DIe koekjes zien er makkelijk uit. Esmee, je moet wel een pro zijn. Hoezo loopt dat roze spul niet weg? Bij mij zou het er niet zo harterig uit zien.

 • Reply Anouk mei 5, 2016 at 17:19

  Haha ”you go Glenn Coco”, heerlijk! Ik heb het eerste hoofdstuk ook binnengekregen en ben erg benieuwd!

 • Reply Vivian mei 7, 2016 at 18:22

  Ooooh dit klinkt als een tof boek!

 • Reply Drie dingen - Cinderellis mei 8, 2016 at 06:02

  […] Esmee er keihard om moet lachen, dan is het grappig. Want die Esmee-chick heeft humor. Lees dus ook maar […]

 • Reply Edri√ęnne mei 12, 2016 at 17:28

  Wat leuk dat je dit boek ook gaat lezen, ik kan niet wachten! Ik moest ook bij de high school jungle aan Mean Girls denken, een geweldige film dus hopelijk is het met dit boek ook zo.

 • Reply 3x Waarom ik nu al fan ben van 'Vertel me drie dingen' • Reviews & Roses mei 26, 2016 at 06:31

  […] en Leven¬†|¬†Cinderellis¬†|¬†Infinite Stories¬†|¬†Kletspraatjes¬†|¬†Leave No Story Behind¬†|¬†Leesmee¬†|¬†More Delight¬†|¬†Rachel Leest¬†|¬†Reading […]

 • Leave a Reply

  Back to top