De Book GIF Tag

Posted on maart 9, 2016 in Tag

Afgelopen zondag werd ik getagd door Lisa voor De Book GIF Tag, aangezien ik de laatste tijd Twitter vol heb gespamt met GIFjes. Tja, wie kan dat weerstaan nu je op Twitter GIFjes kan posten?!

 • Susan Ee – Angelfall

Het is dat ik weleens horrorfilms kijk, maar dit boek was ook echt behoorlijk grof, gruwelijk en gewelddadig. Iets wat ik nog niet eerder had gelezen. Soms moest ik even het boek dicht doen, omdat ik het zo bloederig vond. Precies zoals ik het graag lees, heerlijk.

 • Colleen Hoover – Sterrenhemel


Colleen Hoover is mijn all time favorite NA schrijfster én Sterrenhemel staat nog steeds op één van de beste boeken die ik ooit heb gelezen. Ik houd even veel van dit boek als van pizza en dat zegt heel veel.

 • Tahereh Mafi – Vrees me

Ik heb dit boek wel gelezen, maar vond het niet super geweldig. (Sorry!!!) Wel leuk, maar niet zo leuk om meteen het volgende deel te lezen. Ik ben van plan het boek een tweede kans te geven en het te herlezen, zodat ik ook de andere boeken in de serie kan lezen.

 • Cora Carmack – Losing it

Dit boek heb ik nog niet gelezen (laatste zin van GIFje), maar het is een NA boek, dus dat zit denk ik wel goed. Zulke boeken zijn heerlijk om even tussendoor te lezen met verstand op nul.

 • Naomi Novik – Ontworteld

Geen idee, maar ik zal vast wel ooit eens in zo’n weekendding van plan zijn om Ontworteld te gaan lezen. Ik ben er oprecht benieuwd naar, maar door alle hype eromheen wat minder snel geneigd om het boek op te pakken.

 • Laini Taylor – Dromendochter

Ook nog niet gelezen, maar wel erg benieuwd naar. Shocking, I know!

 • Rick Yancey – De 5de golf

Ik ben ooit in dit boek begonnen en kreeg die avond meteen een nachtmerrie over aliens, wat mij niet helemaal de bedoeling leek. Ik ben nu stiekem nog steeds bang om weer in de boek te beginnen en wéér een nachtmerrie krijg. Toch is mijn nieuwsgierigheid sterker dan mijn angst, dus ik denk dat ik het boek snel weer oppak.

 • Sophie Jackson – Stuk van jou

Het is zelfs mogelijk voor een juf én gedetineerde om helemaal hoteldebotel verliefd op elkaar te worden en ik was alleen het boek aan het lezen. Het verhaal is echt mega verslavend hoor, daar niet van.

 • Jojo Moyes – Voor jou

Ik heb dit boek nog niet gelezen, sorry daar voor mensen!

 • Abigail Haas – Verraad

Dit GIFje weergeeft heet goed hoe mijn gezicht eruit zat (en wat ik dacht) tijdens het lezen van dit boek. Vooral het einde was echt mind blowing.

Ik tag Melisa van Booknuts, Emmy van Zonenmaan (die kan er ook wat van) en Linda van Burn my book.
Jullie mogen GIFjes zoeken bij deze boeken:

 • Twilight – Stephenie Meyer
 • De Test – Joelle Charbonneau
 • Een Frozen hart – Elizabeth Rudnik
 • I’m Number Four – Pittacus Lore
 • Paper Towns – John Green
 • Hush Hush – Becca Fitzpatrick
 • Fallen – Lauren Kate
 • Delirium – Lauren Oliver
 • Angel – L.A. Weatherly
 • Soulmates: Het verhaal van Sky – Joss Stirling

5 Comments

 • Reply Madelon maart 9, 2016 at 09:42

  Hahaha, lachen!

 • Reply Lisa maart 9, 2016 at 10:18

  Yesssssss <3 Ik vind 'm helemaal leuk.

 • Reply zwartraafje maart 9, 2016 at 19:54

  Super leuke tag Esmee!

 • Reply Emmy maart 11, 2016 at 18:20

  Yesss. Welke boeken moet ik doen?

 • Reply Melisa maart 15, 2016 at 12:27

  Ik ga hevig op zoek! Leuk Esmee <3

 • Leave a Reply

  Back to top