Dagje Den Bosch haul

Posted on april 15, 2016 in Haul/ Persoonlijk

Vorige week dinsdag ben ik met Emmy naar Den Bosch gegaan. Gewoon, omdat het kon. En stiekem omdat wij graag naar de redelijk nieuwe Yoghurt Barn wilde gaan én omdat Emmy nog een boek voor mij had. Welk boek dat was (en welke boeken ik kocht) zal ik in dit artikel laten zien. 

IMG_3097

IK KREEG PEETA MELLARK!!! Ik was eigenlijk een beetje vergeten dat Emmy deze van Dutch Comic Con had meegenomen, maar ik was niet minder blij toen ik mijn fiancé eigenlijk in mijn handen had. Wat een plaatje, al zeg ik het zelf. Peeta staat nu in mijn boekenkast, naast mijn The Hungergames boeken.

IMG_3100

Emmy had ook voor mij Girl Online On tour meegenomen. Het eerste deel heb ik nog niet gelezen (ik weet het, ik schaam mij dood!), maar ik zou dan meteen verder kunnen in het tweede deel. Ideaal toch? Ik heb veel goede verhalen gehoord, dus ik ga deze boeken snel lezen.

IMG_3098

Een boek waar ik over twijfelde of ik ‘m wel wilde kopen, wat Simon VS de verwachtingen van de rest van de wereld. Niet persé om het verhaal, maar om de cover! Er zijn namelijk twee versies, de rode en de blauwe. Ik werd verliefd op de blauwe cover, maar boekhandel Adr. Heinen had alleen de rode. Geen probleem, dit is ook een pareltje.

IMG_3099

Ook zag ik deze twee gratis folders. Het rechter boekje van uitgeverij Karakter bevat het eerste hoofdstuk van een aantal boeken. Zelfs een aantal YA waar ik heel nieuwsgierig naar ben. Nu kan ik er meteen achter komen of de boeken wat voor mij zijn. Daarnaast ligt het nieuwe magazine van Best of YA, een uitgever waar ik ontzettend veel boeken van heb. Zij hebben altijd ontzettend leuke magazine’s, die ik graag lees. IMG_3101

Ook kocht ik Free to fall van Lauren Miller, een boek waar ik vaker mee in mijn handen heb gestaan. Iedere keer legde ik het boek toch wel terug en had hier iedere keer erg spijt van. Nu besloot ik mijn ‘stoute schoenen’ aan te trekken en het boek gewoon te kopen. YoloIMG_3102

Naar aanleiding van de laatste editie van vraag het de boekblogger kocht ik het boek Shoot! van Anki Wijnen. Ik wil graag betere foto’s maken op mijn blog, maar weet niet goed hoe ik dat moet doen. Ik kreeg op Twitter als tip om dit boek te lezen. Klinkt goed!

IMG_3103

Hoewel ik mijn theorie al heb gehaald, heb ik toch nog een boek aangeschaft. Mijn theorie is nog een jaar geldig, maar je weet nooit hoe het loopt en daarbij is het ook fijn om dingen op te zoeken als ik ergens over twijfel, wat ik vaak doe.

Niet super veel dingen gekocht (vergeleken mijn mijn andere hauls), maar mijn doel is meer boeken eerst uitlezen vóór ik nieuwe koop. Eens kijken hoelang ik dat volhoud… 

 

 

4 Comments

 • Reply Madelon april 15, 2016 at 09:09

  Ik vind de rode versie van Simon juist mooier, haha.

 • Reply Lilian april 15, 2016 at 20:36

  Jaaaa Free to fall is leuk <3

 • Reply Justine april 16, 2016 at 12:59

  Heel erg leuk! Ik ben momenteel bezig met het eerste boek van Zoe Sugg en ik vind het heel erg mooi.

 • Reply zwartraafje april 17, 2016 at 11:52

  leuk gezelschap, lekker eten, nieuwe leesvoer én Peeta Mellark! Dat kan niet anders of het was een super toffe dag. Zelf kocht ik gisteren de bluray box met alle vier de films. Binnenkort zal ik die dus waarschijnlijk nog is een keertje achter elkaar bekijken.

 • Leave a Reply

  Back to top