Celebrate Books unboxing #5: Glitter & Glamour

Posted on november 19, 2016 in Unboxing

Toen ik net thuis kwam van een awesome Harry Potter feestje, stond de november box van Celebrate Books op mij te wachten.  Het thema van deze maand is Glitter & Glamour. Ik moest het pakketje natuurlijk meteen openmaken!

glitter

Zoals iedere maand is er het uitleg kaartje. Aan het einde van dit artikel plaats ik de achterkant hiervan, zodat je ook de beschrijvingen van de goodies kunt lezen.
glitter-1Ik ben dol op Disney en vind deze kaart daarom ook erg schattig. Aan het kaartje hangt een klein flesje met ‘pixie-dust’. Ontzettend leuk om cadeau te doen (en fijn dat er ook een lege bubbeltjes enveloppe bij zit).
glitter-2In deze box zat ook een notitieblokje met Maxon en America <3 De tekening is zelf niet heel duidelijk, maar dat is maar goed ook, want anders zou ik het mega zonde vinden om hierop te schrijven. Ik zelf ben dol op notitieblokjes en heb daar zeker 1000 van. Kan er geen genoeg van hebben!
glitter-3De lippenbalsem heeft de kleuren van het boek (alvast een tip) en is ontzettend fijn. Vooral nu het steeds kouder wordt, zijn mijn lippen erg droog. Ik zorg daarom dat in iedere tas een lipgloss/lippenbalsem zit.
glitter-4Mijn boeken blijven vaak niet heel netjes als ik ze in mijn tas stop (iets met een vergeten appel…), maar dankzij deze sleeve zullen mijn boeken altijd schoon blijven! Zoals je kan zien, past het boek dat in deze box zat er perfect in!
glitter-5En daar is het boek! Ik ben zo nieuwsgierig naar Duizend hoog van Katharine McGee, zeker omdat het een beetje vergeleken wordt met Gossip Girl. Daarnaast is de cover echt een pareltje en ik blijf er naar kijken. De kleuren zwart en goud zijn perfectie!
glitter-6Als laatste vond ik twee boeken leggers. Eentje van Siren en de ander van Celebrate Books zelf. (Vergeten om een foto te maken, maar als je de rechter boekenlegger omdraait, merk je dat deze gesigneerd is door Estelle Maskame, auteur van de DIMILY serie.)
glitter-7De kaart met de uitleg over alle goodies. Misschien heb je het al gemerkt, maar de gesigneerde kaart mist in deze box. Katherine McGee was te laat met signeren, dus deze stuurt Sandra later nog na, superfijn!

Heb jij weleens de Celebrate Books box besteld? 

3 Comments

 • Reply Nicky november 19, 2016 at 18:07

  Het kaartje met het flesje pixie dust is zo schattig, en de mini totebag ook. Jammer dat ik ze niet heb, want ik had de box niet besteld.

 • Reply Madelon november 20, 2016 at 01:58

  Ik had de lipbalsem gelijk in gebruik genomen en vanavond de hele avond gebruikt, maar de helft van de tekst is er bij mij al af :'(

 • Reply Melisa november 20, 2016 at 09:20

  Omg zo vet! Ik wil het tasje & notitieblokje ook?

 • Leave a Reply

  Back to top