Celebrate Books unboxing #8: Sarah J Maas special

Posted on mei 27, 2017 in Best of YA/ Haul/ Unboxing/ Young Adult

Afgelopen donderdag ging ik naar Sandra om te helpen met inpakken van de Bad Boys en de Sarah J Maas special. Omdat ik daar toch was, mocht ik meteen de twee boxen naar huis nemen.

Om niet zoveel in mijn rugzak te hebben, koos ik ervoor om alle goodies in dit toffe tasje te doen i.p.v de hele box mee te nemen. Alles paste er goed in en wat stevigheid betreft ging het ook allemaal goed. (Tenslotte is het derde deel een baksteen van een boek!) Ik ben dol op dit tasje, wat ontworpen is door Emmy. Ik vind het erg sterk dat alleen deze afbeelding er op staat, zodat échte Sarah J Maas fans het herkennen en stiekem kunnen fangirlen en fanboyen.

Speciaal voor de Nederlandse box maakte Letters en Lights deze ‘The Night Court’ kaars. Een erg unieke item, aangezien Emmy er niet veel meer van over heeft. *hint hint*

Vanwege Sarah J. Maas’ ziekte, lukte het haar niet om de kaart te signeren, maar daar heeft Celebrate Books iets voor bedacht: de handteking is nu op de kaart gescand. Ik vind de sterrenhemel met wolken erg goed bij de boeken passen (Night court, just saying) en daarom ook één van de mooiste kaarten tot nu toe.

Een sexy (maar tof) spiegeltje zat ook in de box.

Een boekenlegger van fluweel, met in het bedeltje Rhys’ naam. Ik ben nog niet heel ver in Hof van Mist en Woede en stiekem ook niet een supergrote Rhys fan. Toch heb ik vernomen van betrouwbare bronnen dat ik Tamlin niet meer zo tof gaat vinden na dit boek.

Nog een boekenlegger, voor het topje van je boek. Ik vind de quote helemaal leuk en heb er bewust voor gekozen om deze kant te laten zien. De andere kant weergeeft de nieuwe Nederlandse cover van Throne of Glass, waar ik absoluut geen fan van ben. (Sorry, not sorry)

Het nieuwste Best of YA magazine met de Hof van Vleugels en Verwoesting zat er ook bij! Ik moet zeggen dat ik dit één van de leukste Best of YA magazines vind tot nu toe. Het bevat toffe artikelen, leuke quizjes en veel Rick Riordan, wat wil je nog meer?!

Uiteraard ook de kaart met de beschrijving wat er in de box zit en door wie het gemaakt is. Ik denk dat mijn meest favoriete item het tasje is… of misschien de kaars? En natuurlijk ook het boek, maar hiervoor moet ik eerst het tweede deel uit gaan lezen. Nu durf ik dat tenminste, omdat ik dan weet dat ik meteen verder kan in deel 3.

Heb jij deze Sarah J. Maas speciaal ook besteld? Verheugen jullie je ook zo op Hof van Vleugels en Verwoesting?

1 Comment

  • Reply Madelon mei 27, 2017 at 17:17

    Ik vind het design van die bergen (sorry als het dat niet zijn, ik ben nog steeds een groentje als het aankomt op deze serie, haha) altijd zo gaaf. Tof om te zien dat het zo mooi op verschillende manieren in de box weer terugkomt!

  • Leave a Reply

    Back to top