Celebrate Books unboxing #7: Swords & Games

Posted on februari 25, 2017 in Unboxing/ Young Adult

Het duurde even voordat ik echt de tijd had om alle toffe goodies te bekijken die in deze box zaten. Ik werk nu vier dagen en kom meestal pas thuis als het donker is. Nu heb ik vakantie en kon ik overdag goed foto’s maken van de Swords & Games box.De enige box dit ik tot nu toe heb gemist was de Engelse Heartless box en daar heb ik nu mega veel spijt van! Sindsdien heb ik besloten om zelfs de Engelse box te kopen, gewoon om de toffe goodies niet te hoeven missen.
De Swords & Stone box klinkt Engels, maar bevat een Nederlands boek.
Pip vond de box ook erg interessant!
Toen ik de box opende, zag ik dat de Sword & Games box het tot aan de rand helemaal vol zat!
De nieuwste boekenlegger van De Selectie serie is echt fantastisch! Het is wit gelaten, zodat je het zelf kan kleuren. (Ik ga binnenkort opzoek naar nog een paar…)
Dit tasje is van Clavis en echt zo waar! Mijn moeder werd stiekem jaloers toen ze dit toffe tasje zag.

Twee mystery zakjes…
In het eerste zakje zaten deze saté prikkers in de vorm van een zwaard. Misschien leuk als decoratie voor mijn cupcakes die ik regelmatig bak.
In het andere zakje zaten twee items; een gave boekenlegger van De Glazen Troon en een sterk ruikende lippenbalsem. Vooral het etiketje van de laatste goodie is echt heel tof.
Een recept, ik weet niet of het wat voor mij is, maar het klinkt erg lekker.
Het foldertje van NA boeken van Z&K wilde ik nog erg graag hebben, omdat ik van betrouwbare bron had vernomen dat er ook nieuwe titels in stonden van boeken die deze zomer uitkomen. Ik vind het een heel strak en mooi foldertje en ben zeer enthousiast naar alle boeken die nog gaan komen.

In de vorige box zat er ook een kaartje in om een grote polaroid te laten printen. Erg fijn, want ik ben er nog niet helemaal over uit welke foto’s ik ga kiezen.
En dan het boek!
Onverschrokken is de titel van het boek in de Swords & Games box! Als het boek net zo stoer en badass is als de cover, ben ik fan!
Er zat ook een heel schattig kaarsje in deze box.
Dit notitieboekje zit vol met afstreeplijstjes die je zelf kan invullen. Vooral fijn dat de dingen die je wilt doen en dingen die je gedaan hebt, apart van elkaar staan, want thats how I roll.
Onderaan vond ik nog de handtekening kaart (!) en een boekenlegger van Onverschrokken.
Tot slot het kaartje met de uitleg van alle items.

Ik was aangenaam verrast hoe goed deze box gevuld was. Zeker, er zat promotiemateriaal van uitgevers is, maar dat zijn allemaal fijne flyers die ik graag wilde hebben. De goodies zijn ontzettend gaaf en ik kijk uit om Onverschrokken te gaan lezen!

2 Comments

 • Reply Thyrze februari 25, 2017 at 14:35

  Hahahaha ‘van betrouwbare bron vernomen’ :P. Omg en Pip is zo schattig <3.
  Vond deze box echt heel leuk!

 • Reply Emmy februari 25, 2017 at 17:17

  Het boek is zoooo tof.

 • Leave a Reply

  Back to top