Celebrate Books unboxing #10: Escaping Reality

Posted on november 11, 2017 in Unboxing/ Young & Awesome

Vanmiddag kwam de nieuws Celebrate Books box binnen, met het thema Escaping Reality! 

Ik wist van te voren al welk boek er in zat, maar mocht je het niet weten, dit kaartje zegt veel over het thema van dit boek.

Het eerste wat ik zag toen ik de Escaping Reality box opende, was deze mok. De quote is zo ontzettend waar! Ik ben dol op mokken en kan er geen genoeg van krijgen.

In een schattig, klein zakje zaten deze twee magneetjes. Op het zwarte magneetje staat ‘Night Reader’, wat ik eigenlijk 99% van de tijd ben en op het gele magneetje staat dezelfde quote als op de boek.

Ook in deze box zat weer een tegeltje. Hoewel ik ze erg tof vind, weet ik niet zo goed wat ik er mee moet doen. Op dit tegeltje staat Rhys uit de Doorns en Rozen serie.

Een reading journal! Ik heb van deze editie geloof ik nu drie, maar dat geeft niet. Ik denk dat ik deze ga bewaren tot 1 januari en het boekje ga vullen met allemaal boeken van 2018.

En dan is het nu tijd voor het boek! Had je al geraden welk boek er in zit?

In de Escaping Reality zat het boek Library Kiss van Kasie West. Ik heb nog nooit iets van Kasie West gelezen, maar ik hoor wel veel goede verhalen over haar boeken via Booktube. Libary Kiss komt deze maand uit bij uitgever Young & Awesome. Bij ieder Young & Awesome boek kun je met een code het eboek downloaden, wat ik meteen gedaan heb. Library Kiss lijkt mij zo tof!

Kasie West heeft voor deze boekenbox niet alleen haar handtekening op een kaart gezet, maar ook een brief voor de lezers geschreven. Ik weet niet of dit de eerste keer is dat Celebrate Books dit heeft gedaan, maar ik vind het geweldig.


Onderaan de box vond ik nog een boekenlegger van de Glazen Troon serie. Ik heb deze boeken nog nooit gelezen *schaam, schaam*, dus ik ken de personages niet. Er zat ook een kaart in van een stapelboeken. Deze kaart hoort bij de Bullet Journal serie van L.S. Amsterdam. De S.T.A.G.S. boekenlegger zat er extra bij.

Uiteraard deel ik met jullie de uitlegkaart met welke goodies er in deze box zaten.
De Escaping Reality box zat goed gevuld (en was ook enorm zwaar!) en ik ben er blij mee. Ik ga vanavond denk ik meteen in het boek beginnen op mijn ereader. De mok gaat mee naar het nieuwe huis en ik tel de dagen af om in de Reading Journal te beginnen.
Ik weet niet zo goed wat ik met het tegeltje moet doen. Hebben jullie er een leuk idee?

2 Comments

  • Reply Do november 12, 2017 at 19:09

    Leuke unboxing, ik ben erg benieuwd naar het boek! De mok en de magneetjes zijn echt heel mooi <3

  • Reply Marjolijn november 14, 2017 at 14:14

    Ik vind die mok tof!<3

  • Leave a Reply

    Back to top