Boekpresentatie ‘Zonder jou’ van Chantal & Priscilla van Gastel

Posted on oktober 2, 2016 in Event/ Fotoverslag/ Thriller/ Video

Vorige week kwam het boek ‘Zonder jou’ van Chantal en Priscilla van Gastel uit. Deze zussen hebben voor het eerst een thriller geschreven, waar ik erg benieuwd naar ben! Tijdens de meet&greet heb ik stukjes gefilmd, om jullie een idee te geven hoe gezellig het was!

Ik had die middag met Ellis (Cinderellis) afgesproken om te shoppen en te gaan lunchen in Breda. Toen wij aankwamen bij het restaurant voor de meet&greet, waren alle andere bloggers al gearriveerd. Ik moet toegeven dat ik het even heel spannend vond om naast Priscilla van Gastel te gaan zitten, omdat ik enorm op kijk naar auteurs en zeker de zus van Chantal van Gastel, want ik ben dol op haar Chicklits. Gelukkig was het geen moment awkward en begon ik heerlijk met Priscilla te kletsen over boeken, thrillers en de samenwerking tussen de twee zussen.
Halverwege kwamen de vragen die aan de zussen gesteld werden, overeen en vertelden Priscilla en Chantal over hun research en ervaringen tijdens het schrijven. Ik vond het ontzettend boeiend om te horen hoe zij onderzoek hadden gedaan naar kinderen die stoornissen hebben. Sommige punten waren zelfs een beetje herkenbaar, omdat ik in het speciaal onderwijs werk.
De samenwerking tussen de zussen vond ik ook heel speciaal, omdat zij beide het gevoel hadden dat dit boek zonder de ander (Ha, ‘Zonder jou’) er niet zou zijn. Met een excel bestandje konden zij goed bijhouden wat en hoe de één had geschreven, zodat de ander hier verder mee kon gaan.

Ontzettend bedankt HarperCollins, Chantal en Priscilla van Gastel voor deze leuke middag!

2 Comments

  • Reply Madelon oktober 3, 2016 at 10:47

    Ik kwam er laatst achter dat ik ten tijde van dit evenement echt gewoon zo ongeveer langs jullie ben gelopen xD

  • Reply Jessica oktober 3, 2016 at 20:53

    Ik vind het zó jammer dat ik niet kon komen. 🙁

  • Leave a Reply

    Back to top