Boekhaul september 2015

Posted on oktober 2, 2015 in Haul

Vorige maand was ik vergeten mijn nieuwe boeken aan jullie te laten zien, mijn excuses! Ik hoop dat ik het met deze haul een beetje goed kan maken, want ik heb veel heerlijke boeken aan mijn collectie kunnen toevoegen! Tijd voor de boekhaul september. 

IMG_0955De hele stapel bij elkaar! Niet zo veel als ‘normaal’, aangezien ik probeer minder boeken te kopen. (Zodat ik meer spaar om later meer boeken te kunnen kopen)
IMG_0956Onverminderd – Rebecca Yarros las ik al in augustus, zodat ik een quote kon leveren voor in het boek. Sowieso ben ik dol op de NA boeken van Zomer & Keuning, maar dit boek slaat alles… Zo prachtig!
Emmy & Oliver – Robin Benway stond al een hele poos op mijn lijstje van boeken die ik graag wilde kopen, maar Emmy (haha!) stelde voor om dit boek te ruilen voor een boek van mij. Enorm bedankt Emmy! <3
Rode koningin – Victoria Aveyard wilde ik meteen hebben toen het boek uit kwam, dus ik ben direct de stad in gegaan. De eerste boekhandel waar ik binnen kwam had hem, dus ik besloot niet langer te wachten en het boek te kopen.
IMG_0957Bloedbroeders – Helen Vreeswijk is het allernieuwste boek van Helen. Haar verhalen zijn gebaseerd op waargebeurde verhalen, wat ik altijd heel bijzonder vind. Ik ben erg benieuwd naar Bloedbroeders!
De angstjager – Michael Grant klinkt veelbelovend, zeker omdat ik hem als auteur al ken vanwege zijn Gone boeken. Ik weet niet heel veel over dit boek, maar de cover spreekt mij ook aan.
Ik weet niet zo goed wat ik met Geketend – Emma Chase moet doen. Ik kreeg dit boek eergisteren binnen als recensie exemplaar Het is het vierde deel en hoewel NA boeken heerlijk zijn om te lezen, heb ik de vorige drie delen niet gelezen. Ik wil het boek zeker ooit gaan lezen, maar ik denk dat ik dan eerste de vorige delen lees.
IMG_0959Lockwood & co – Jonathan Stroud ontving ik als recensie exemplaar omdat ik mee deed met de enge blogtour ter ere van het tweede deel. Ik heb het boek gelezen en al gerecenseerd. Heerlijk creepy boek dat ik niet ’s nachts durfde te lezen.
A game of thrones: The graphic novel kocht ik op het boekenfestijn voor €2,50 geloof ik. Helaas hadden ze alleen het eerste deel en wat latere delen, dus dit was het enige boek dat ik kocht. Goed he.
IMG_0960Wat ons niet zal doden – David Lagercrantz was een cadeautje van de uitgever omdat ik mee deed aan de langste zomerdag marathon. Ik ben enorm benieuwd naar dit nieuwe Millennium boek.
Vuur en As – Sabaa Tahir Is een boek waar denk ik alle Nederlandse YA fans op zitten te wachten. Ik kreeg dit boek van de uitgever, vanwege een actie waar ik mee aan ga doen. Ontzettend gave actie, al zeg ik het zelf. Houdt de site goed in de gaten!
Percy Jackson en de andere helden – Rick Riordan heb ik inmiddels al gelezen. Ik vond het een erg leuk boek, maar wel wat tegenvallen. Misschien had ik er teveel van verwacht. Recensie verschijnt binnenkort!

Welke boeken lijken jullie erg leuk? Welke boeken hebben jullie in september gekocht?

4 Comments

 • Reply Madelon oktober 2, 2015 at 10:27

  Das niet zo’n kleine haul ook, haha. Ik ben benieuwd hoe je de boeken gaat vinden ^^

 • Reply Lisa oktober 2, 2015 at 11:23

  De boeken van Emma Chase zijn écht heel leuk en grappig! Maar ik zou inderdaad wel aanraden om bij het begin te beginnen. Ik moet zelf nog in Geketend beginnen, dus ik kan je nog niet vertellen of het als standalone te lezen is, maar je mist wel aardig veel info die gewoon te leuk is om niet te lezen 😛

 • Reply Daniëlle oktober 2, 2015 at 13:23

  Wat een leuke boeken! Ik ben erg benieuwd naar het eerste deel van Lockwood & Co, heb ‘m ook liggen!

 • Reply Esther oktober 4, 2015 at 18:13

  Ik ben ook heel benieuwd naar vuur & As! 🙂

 • Leave a Reply

  Back to top