Boekhaul oktober (Deel één)

Posted on oktober 23, 2015 in Haul

Juist, de maand is nog niet voorbij, maar toch is het al tijd voor een boekhaul. Ik heb namelijk enorm veel boeken erbij gekregen, te veel om alles in één keer te laten zien. Vandaag het eerste deel van mijn oktober boekhaul.

IMG_1195

 

IMG_1198Als eerste de boeken die ik voor Chicklit mocht recenseren. Ik moet altijd lachen als ik een Middernacht boek zie, want ik heb (tot op heden) alleen het eerste, achtste en het negende deel, namelijk Middernacht Corinne – Lara Adrian gelezen. Een heerlijke serie en nu ik laatst het Gabriëlle boek las, begrijp ik de wereld veel beter.
Het boek De voltooiing – David Baldacci had ik eerder gelezen, in de vorm van The Finisher. Gelukkig is het nu één verhaal en dat doet het verhaal veel meer goeds!
Als laatste een boek waar ik enorm graag naar uitkeek: Schijnbaar perfect – Abbi Glines. Ik heb alleen maar liefde voor Abbi Glines en haar boeken.
IMG_1197Toen ik thuis kwam van de Best of YA sleepover, lagen er twee pareltjes op mij te wachten. The Pointless Book 2 – Alfie Deyes is een boek waar ik enorm naar uitkeek. The Pointless Book 1 vond ik echt geweldig en heb daar onderweg naar Londen veel van genoten. Ik verwacht nog veel meer leuke pointless opdrachten in deel 2.
Van alle Nederlandse Chicklit schrijfsters staat Chantal denk ik wel op de eerste plek (samen met Lisette Jonkman, moeilijk te kiezen tussen die twee). Vier jaar geleden las ik voor het een boek van Chantal, Zwaar verliefd en vanaf dat moment was ik fan. Ik kijk enorm uit naar Winter in New York – Chantal van Gastel.
Het boek De koningin & de favoriet – Kiera Cass lag op mijn bed toen ik bij de sleepover aankwam. Meteen toen ik thuis kwam las ik het boekje uit, recensie verschijnt binnenkort.
IMG_1199

De winter is mijn favoriete seizoen (op dit moment dan) dus ik werd helemaal hyper toen ik Het enige echte winter wonderland kleurboek binnen kreeg. De plaatjes zijn super mooi, maar hier vertel ik meer over in mijn recensie.
Het tweede enige echte paracoord boek voor volwassenen is een guilty pleasure boek voor mij. Vroeger op scouting maakte ik vaak zulke sleutelhangers. Echt tof dat daar ook nu een ‘Enige echte’ boek van is.

IMG_1200

Weten jullie nog in mijn vorige haul dat ik het vierde deel van Emma Chase had gekregen als recensie exemplaar? Nou ik had dus toen de uitgever gemaild en netjes aangegeven dat ik de eerste drie boeken niet heb gelezen, dus dat de recensie van het vierde deel voorlopig nog niet online komt. Toen werd in binnen enkele dagen verrast met een enorm pakket van de uitgever waar, Gebonden, Getemd en Gewillig – Emma Chase. Wauw, ik stond met mijn mond vol tanden! Ik heb ontzettend veel zin om aan deze serie te beginnen.

IMG_1202

Helaas kon ik niet aanwezig zijn bij de Alles of Niets! – Gillian King presentatie aanwezig zijn. Toch heeft Katja (ThatBlondeWoman) mij verrast met het gesigneerde boek én een enorm lief kaartje erbij. Super bedankt Katja! <3
Ik weet niet zoveel over het boek Suikerspin – Derk Visser maar ik weet wel dat het een dun boekje is. (En ik medelijden heb met de cavia/hamster op de cover)
Ik ben er – Clélie Avit zou een ‘ongeloofelijk mooi liefdesverhaal’ zijn. Ik heb nog geen idee, want ik heb het nog niet gelezen. Ik ben door de quote wel erg benieuwd naar dit boekje.

IMG_1203

Nog twee boeken waar ik al maanden naar uitkeek, sinds ik in de catalogus van deze twee uitgevers keek. Geestesoog – James Dashner is afgelopen maand uit gekomen en zoals je kan lezen op de cover is het boek van de auteur van De labyrintrenner, één van mijn favoriete boeken.
The Cage – Megan Shepherd klinkt zo goed! Ik ben ook super blij dat de uitgever toch voor deze cover gekozen heeft, want ik vind het echt prachtig.  IMG_1206De volgende boeken heb ik overgenomen van iemand op Facebook. De boeken Wings, Spells en Illusions – Aprilynne Pike stonden echt al enorm lang op mijn wishlist. Een grappig feitje: het boek Spells had ik enkele jaren geleden gekocht op een rommelmarkt, maar aangezien ik het eerste boek niet had, heb ik destijds het boek geruild. Fijn om nu in ieder geval de eerste drie delen te hebben!

Deze enorme stapel is meer dan welkom in mijn kast. Ik heb afgelopen maand al mijn boeken uitgezocht en een nog grotere stapel ga ik weg doen. Het liefst maak ik andere mensen hier mee blij, dus zien jullie het zitten als ik een unhaul maak?

15 Comments

 • Reply Jessica oktober 23, 2015 at 10:22

  Aaaah wat een prachtige stapel Esmee! Heel benieuwd naar deel 2 😀

 • Reply zwartraafje oktober 23, 2015 at 10:28

  Ja hoor! Ik moet hier zelf ook af en toe enkele exemplaren weg doen én ben eigenlijk wel benieuwd welke er bij jou weg mogen.

 • Reply Joost (NerdyGeekyFanboy) oktober 23, 2015 at 10:30

  Een flinke haul zeg! Geestesoog zou ik ook heel graag willen lezen 😀 The Pointless Book 2 en The Cage heb ik er ook bij gekregen deze maand, ben heel benieuwd naar beide boeken 😀

 • Reply Dagmar oktober 23, 2015 at 10:48

  Wauw dat is een grote stapel, veel leesplezier <3

 • Reply Daniëlle oktober 23, 2015 at 13:39

  Wat een stapel! Ik vond Schijnbaar Perfect van Abbi Glines echt geweldig 🙂

 • Reply hetboekenik oktober 23, 2015 at 13:46

  Wat een lekker grote stapel om te lezen. Lijkt me super om zoveel boeken te kunnen lezen 🙂

 • Reply Marcia oktober 23, 2015 at 20:33

  Wow wat een enorme haul! Geestesoog zie ik op veel blogs voorbij komen, maar zelf vond ik dit boek – in de Engelstalige versie – helaas wel wat tegenvallen..

 • Reply Rowan I My Pink Fairytale oktober 23, 2015 at 22:49

  Wow, dat zijn veel boeken! Ik heb laatst ook de Wings-serie van iemand over genomen op FB, moet nu alleen nog Illusions.

 • Reply Nynke-Boudien oktober 24, 2015 at 10:00

  Wat veel, hier gaat mijn hart toch wel sneller van kloppen! Ik ben zelf heel erg benieuwd naar Geestesoog en The Cage.

 • Reply Lieke oktober 24, 2015 at 10:23

  Oeh, dat zijn weer een hoop boeken! Het Winterwonderland kleurboek ziet er leuk uit 😀 Verder ben ik erg benieuwd naar Geestesoog en The Cage :3

 • Reply Emmy oktober 24, 2015 at 12:37

  Ik wil ook zo graag verder met middernacht! Zoooo leuk!

 • Reply Lilian oktober 24, 2015 at 21:50

  Wauw mega veel!

 • Reply Renée oktober 25, 2015 at 15:15

  Wauw dat zijn ontzettend veel boeken!

 • Reply Madelon oktober 25, 2015 at 22:00

  Wat een megahaul 😀
  De winterwonderland kleurboek lijkt me heel erg tof zeg!

 • Reply Lore januari 15, 2016 at 19:44

  Wauw zo’n stapel boeken! Er zitten denk ik enkele toffe en goede boeken uit!

 • Leave a Reply

  Back to top