Boekhaul maart 2015

Posted on april 1, 2015 in Haul

Ik had mijzelf wederom voorgenomen om niet veel boeken te kopen. Probleem was dat ik ontzettend veel leuke boeken tegenkwam. Dus, nu in maart 2015 weer een volle haul!

Maart 1Het eerste boek in deze haul is Vlam – Floortje Zwigtman. Dit boek ontving ik vanwege de Hebban leesclub. Ik ben nog niet zo heel ver in het boek, maar ik merk wel dat ik het verwarrend vind dat het een fantasywereld (?) is terwijl het hedendaagse tijd is. Maart 2
Ik mocht ook weer wat boeken bij Chicklit uitkiezen! Als eerste koos ik Middernacht (Jenna) – Lara Adrian. Het achtste deel in de serie, maar heel goed te lezen zonder de andere delen gelezen te hebben. Ik kan het weten, want dit was mijn eerste Middernacht boek en heb er ontzettend veel van genoten! The Finisher – David Baldacci is een boek dat mij eigenlijk heel erg tegenviel. Ik heb dat boek echt met tegenzin uitgelezen en merk dat ik nu een beetje tegen een leesdip aanzit. Misschien dat De bestemming van Violet & Luke mij hier uit haalt? Ik hoop het!Maart 3Ik geloof dat ik het meest naar dit boek uitkeek! Afgelopen november/december las ik After – Anna Todd in het Engels en werd verliefd op de serie. Het is ook zo verslavend want ik kan echt niet wachten op het volgende deel dat volgende maand uitkomt. Nu heb ik ook het Nederlandse boek dankzij uitgeverij Boekerij!Maart 4Ik heb afgelopen maand erg veel dingen ondernomen met Marjolijn van Dream to read. Eerst gingen wij naar Yoghurt Barn in Utrecht, waar Rosa het boek Gone – Michael Grant voor mij ruilde. Ik heb nu het eerste, tweede en vijfde deel in hardcover. <3 Iets van een week later hadden wij een soort Road Trip en belanden wij bij de bibliotheek in Zoetermeer. Zij verkopen vaak beschadigde boeken en zo vond ik Infamous – Lauren Conrad, het enige deel in The Fame Game serie die ik nog moest hebben. Het zelfde verhaal voor Miss Match – Astrid Harrewijn, aangezien ik het eerste en laatste deel als fysiek boek heb. Nu dus ook het tweede deel!Maart 5Bij het young adult feest in Hoofddorp kocht ik ook boeken! De prins en de lijfwacht – Keira Cass stond na het lezen van De One heel hoog op mijn lijstje. Aangezien ik veel boekenbonnen had, kocht ik ook Het vonnis – Michelle Gagnon, omdat deze nu voor €12,50 in de winkel lag! Maart 6Ik was zo verrast toen ik een pakje van uitgeverij Karakter kreeg met de bovenste drie boeken! Ik heb Bijna verliefd, Nooit verliefd, Voor altijd verliefd –  Abbi Glines alle drie in drie dagen uitgelezen. Dit zijn heerlijke, romantische boeken waar ik geen genoeg van kon krijgen. Maart 7Van medeblogger en vriendinnetje Emmy nam ik De zevende zoon – Joseph Delaney over, omdat ik erg benieuwd ben naar het verhaal én de film die volgens mij nog steeds in de bios draait. Ook kreeg ik Brooklyn girls (Pia) – Gemma Burgess van haar. Een boek waar ik veel goede verhalen over heb gehoord!Maart 8Maart was echt de NA maand voor mij, waar ik niet alleen veel NA boeken las, maar ook kocht/kreeg. Hitte – Lis Lucassen kocht ik bij de boekpresentatie van Hitte en liet hem meteen signeren. Het verslag van deze leuke avond komt deze week online.
Voor de blogtour van Ga voor mij – J. Lynn, mocht ik het boek ontvangen. De recensie hiervan staat inmiddels al online!Maart 9
Een verrassend pakje met daarin Zomer van de waarheid – Nele Lowenberg heeft mij een aantal dagen bezig gehouden, omdat ik meerdere malen een briefje in mijn brievenbus kreeg zonder het boek. Ik ben er erg benieuwd naar, zeker of het iets voor mij is!
Gebroken –  Jennefer Mellink is een boek die ik echt heel graag wil lezen en waar ik tevens veel goede verhalen over gehoord heb. Helaas heb ik dit boek niet kunnen laten signeren afgelopen week, maar ik weet zeker dat ik Jennefer nog wel een keer tegenkom.
Iedere keer dat ik naar Rode letters – Anne Bishop kijk, word ik blij, omdat ik dit boek heel graag wilde hebben. Emmy zei dat ik dit boek geweldig ga vinden, want ik ook echt geloof. Het is wel een dik boek, dus ik doe er denk ik wat langer over dan normaal.
Maart 10

Vorige maand kocht ik Safe Haven en afgelopen maand vond ik Message in a bottle – Nicholas Sparks tweedehands. Ik ben echt verliefd op de verhalen van Nicholas Sparks en vind de filmeditie met het witte randje echt prachtig. Ik wil nu alle Nicholas Sparks boeken verzamelen.

Een maart 2015 met hele gave boeken! Ik kan niet wachten om ze allemaal te gaan lezen!

9 Comments

 • Reply Emmy april 1, 2015 at 15:15

  Ik wil ook verder met middernacht! Ik heb tot nu toe de eerste vijf delen.

 • Reply Annabel april 1, 2015 at 19:20

  Mooie Haul! Ik ben inmiddels wel heel benieuwd naar After die zie ik overal voorbij komen

 • Reply Elisa april 1, 2015 at 20:22

  leuke Haul

 • Reply Marjolijn april 1, 2015 at 21:54

  Ahh wat een boeken! Nice nice

 • Reply Thyrze april 1, 2015 at 23:12

  Aaah super dat je het boek van de Middernacht-serie zo goed vond! Ik ben net als Emmy bij 5, maar kan niet wachten om verder te gaan :). Leuke haul!

 • Reply Joost (NerdyGeekyFanboy) april 2, 2015 at 11:28

  GONEEEEEEEEE 😀

 • Reply Lilian april 2, 2015 at 21:24

  Wauw veel boeken heb je weer gekregen/gekocht!

 • Reply Zwartraafje april 3, 2015 at 12:07

  Ik hou echt van de Middernacht-reeks én denk net als Emmy dat je zal genieten van ‘Rode Letters’. Zelf kijk ik alleszins heel erg uit naar het tweede boek dat in mei verschijnt. Hopelijk ben je snel van je leesdip verlost zodat je van al die leuke nieuwe aanwinsten kan genieten.

 • Reply Madelon april 3, 2015 at 15:13

  Beauties <3 Stuk voor stuk!
  Ik zit nog te wachten op Ga voor mij, dat boek wil ik zoooo graag lezen!
  En ik heb ook getwijfeld om Het Vonnis te kopen, maar ik heb mezelf kunnen beheersen, hihi.

 • Leave a Reply

  Back to top