Boekhaul januari 2015

Posted on februari 2, 2015 in Haul

In de maand januari 2015 heb ik ontzettend veel boeken gekocht en gekregen. Aangezien het nu februari is, zal ik jullie mijn nieuwe aanwinsten van januari 2015 laten zien. 

Haul januari

Paagman in het centrum van Den Haag gaat verhuizen en zij hielden daar een uitverkoop. Eerst waren de boeken met 50% korting en later 75% korting. Heel interessant natuurlijk, dus ik nam samen met twee vriendinnen een kijkje. Daar bleek dat je een tas kon kopen voor 15€ en deze vol mocht stoppen met boeken. Dat wilden wij wel! Ik kocht toen Dood en verdwenen – Charlaine Harris, die ik later al bleek te hebben. Ik ben fan van de True Blood serie, maar de boeken vind ik veel leuker. Echo – Alyson Noël is een grappig verhaal. Ik kreeg een poos geleden deel vier van deze serie als recensie exemplaar. De andere drie delen heb ik nog niet gelezen, dus ik probeer ze nu te verzamelen, zodat ik de serie achter elkaar kan gaan lezen. Ik heb nu deel 2 en deel 4.
Heel blij was ik, toen ik zag dat Slaaplied – Amanda Hocking in de kast bij Paagman stond. Het eerste deel heb ik al, dus dat staat dan mooi in mijn boekenkast samen.
Rode handschoenen – Holly Black wilde ik hebben, sinds ik Holly Black heb ontmoet. Zij sprak zo leuk over haar boeken, dat ik besloot dit boek ook in mijn tas te stoppen.
Met het boek Kate – Ineke Kraijo heb ik een beetje mijn regel verbroken, aangezien ik alleen boeken wil kopen zodat ik mijn series compleet kan maken of boeken die ik heel graag wil hebben. Aangezien ik nog wat boeken in mijn tas wilde gooien, heb ik die erbij gedaan, omdat de samenvatting mij aansprak.

Haul januari 7

Bij het Best of YA event, zag het eerste boek van Veronica Rossi in de goodiebag. De covers zijn nu veranderd (veel beter vind ik persoonlijk), dus ik twijfelde of ik De eindeloze nacht – Veronica Rossi zou kopen. Toen ik deze begin januari bij Paagman voor 50% korting zag liggen, heb ik hem toch gekocht.
Met Kim en Marjolijn ging ik rond die tijd ook naar Amsterdam en daar vond ik in een boekenwinkel De Ravenjongens – Maggie Stiefvater voor €5! Die kon ik niet laten liggen.
Haul januari 6

In januari won ik ook twee boeken. Schaduw van de tijd – Jen Minkman won ik bij de Boekenadvents kalender en Flame – Bernice Berkleef won ik bij Nine Sisters. Ontzettend bedankt meiden!Haul januari 5

Ik kreeg een flinke stapel recensie boeken deze maand! Versplinterd – Dani Atkins heb ik al gelezen en vond ik echt geweldig! Dit boek komt eind van deze maand uit. De honden – Allan Stratton heb ik afgelopen week gelezen en vond hem erg goed! Niet heel eng, maar zeker wel spannend.
Sinds december ben ik recensent bij Chicklit geworden en daarom mocht ik Het verhaal van Four – Veronica Roth recenseren. Zeker een aanrader voor alle Divergent fans.
In mijn Storyhunters tijd, had ik het boek De keuze van de wind – Fran Bambust aangevraagd, omdat de samenvatting heel mysterieus klonk.
Film in 5 seconden ga ik in een filmpje recenseren, waarbij ik enkele tekeningen laat zien. Ik kan al vertellen dat sommige tekeningen hilarisch zijn!
Girl online – Zoe Sugg heeft veel media aandacht gekregen sinds het boek uit is. Eerlijk gezegd, kunnen alle negatieve verhalen mij niets schelen en heb ik veel zin om dit boek te lezen.

Haul januari 4

Begin januari had ik een (afscheids)etentje met de mensen van Unieboekspectrum en het promoteam 2014. In de goodiebag die wij kregen, zat onder andere het boek How to love – Katie Cotungo. Gelukkig is het niet echt afscheid en blijf ik deze leuke mensen nog zien!
Diezelfde avond kreeg ik van Emmy Dwalen – Becca Fitzpatrick. Nu hoef ik nog maar één deel en dan heb ik deze serie eindelijk compleet.
Haul januari 8In de goodiebag van Unieboek, zat ook deze gave Divergent sleutelhanger. Ik heb hem meteen aan mijn promoteam tas gehangen.
De pin van Mockingjay, won ik via twitter. Hoe gaaf is deze pin?!

Haul januari 3

Ik heb ontzettend lang getwijfeld over ik De verloren held – Rick Riordan zou kopen, toen ik deze samen met De zoon van Neptunus – Rick Riordan zag langskomen. Ik bood voor beide boeken €10(!!!) en mocht ze vervolgens in Den Haag ophalen. Ik ben hier zo blij mee!
Honger – Michael Grant kwam ik in een gaaf kringloopwinkeltje tegen voor €3. Aangezien ik drie jaar geleden het eerste deel heb gelezen (en ik deel vijf ook in hardcover heb liggen) besloot ik hem te kopen.

Haul januari 2

Deze twee boeken heb ik gekregen van Joany. Angelfall 2 – Susan Ee is een boek dat hoog op mijn TBR lijstje staat, omdat ik het eerste deel geweldig (eng) vond. Ben erg benieuwd hoe het verder met Penryn en haar zusje gaat. Ready player one – Ernest Cline is een boek dat ik mijn vriend heb aangeraden (hij houdt niet van lezen, dus ik zoek boeken die hij misschien wel leuk zou vinden), naar aanleiding van de recensie van Joany. Joany’s mening vertrouw ik 100%, wat betreft leuke boeken.

Haul januari 1

Ook ontving ik recensie exemplaar Verslaving – Patricia Bonilla, waar ik ontzettend benieuwd naar ben. Ik ken Patricia uit onze Storyhunters tijd en was toen druk bezig met het schrijven van Verslaving. Mockingjay – Suzanne Collins kreeg ik van Patricia zelf en heb nu eindelijk mijn Hungergames filmversie set compleet!

Wat zijn jullie januari aanwinsten?

10 Comments

 • Reply Emmy februari 2, 2015 at 07:40

  Oeh… Wat een heerlijke stapel, Esmee! Zitten echt toffe boeken tussen! Angelfalllll<3

 • Reply Annabel februari 2, 2015 at 10:18

  Mooi haul! Ik heb ook een hoop boeken gekocht deze maand. Terwijl ik er eigenlijk minder zou kopen haha.

 • Reply Madelon februari 2, 2015 at 10:26

  Mooie boeken weer ^^ Geniet ervan 😉

 • Reply Lilian februari 2, 2015 at 12:03

  Allemachtig wat een boeken. Ik wil alles <3

 • Reply Vanessa februari 2, 2015 at 12:52

  Wauw, goeie buit zeg 😀 #jaloers Veel leesplezier!

 • Reply Sylvia februari 2, 2015 at 20:15

  Prachtige aanwinsten! Veel leesplezier!
  Kleine opmerking, je hebt niets gezegd over Versplinterd, wel twee keer hetzelfde over Girl Online.

 • Reply Zwartraafje februari 2, 2015 at 20:20

  Maar goed (maar tegelijk ook wel erg jammer) dat die Paagman niet bij me in de buurt ligt. Een zak vol boeken voor slechts 15€ zou er al snel voor zorgen dat ik opnieuw met plaatsgebrek zit in de boekenkasten. 🙂
  Wel erg leuk voor jou natuurlijk, want je hebt er duidelijk heel wat leuke boeken bij gekregen in januari.

 • Reply Merith februari 3, 2015 at 21:36

  Jeetje wat een heerlijke stapel boeken! ^^ En wat een geluk met al die prijzen 🙂

 • Reply Marjolijn februari 5, 2015 at 12:33

  Zo. Veel. Boeken! Ik dacht dat jij een goed voornemen had dit jaar 😛 Gelukkig valt leuke boeken kopen ook onder een goed voornemen 🙂

 • Reply Lieke februari 6, 2015 at 16:55

  Wauw, wat een hoop boeken 😀 Wat gaaf zeg dat je zo’n tas lekker vol mocht proppen met boeken ^^

 • Leave a Reply

  Back to top