Boekenkasten, kleuren thee en veel lol – Tea Talk #1

Posted on januari 15, 2021 in Persoonlijk/ Tea Talk

In Tea Talk proef ik met Marjolijn verschillende theetjes en kletsen wij over alles wat ons bezig houdt. Kijken jullie mee?
In mijn vorige artikel schreef ik dat het steeds meer kriebels om met mijn blog te experimenteren en te kijken of bijvoorbeeld filmpjes maken bij mij past. Mijn vriendin Marjolijn vindt dit ook altijd leuk om te doen, dus wij besloten samen om een filmpje te gaan maken. Het was haar idee om verschillende theetjes te proberen en dan te raden welke smaak het was. (Plottwist: dat was eigenlijk te makkelijk, haha!)
Daarnaast hebben wij een jar gepakt en vragen over boeken, films, series en andere persoonlijke dingen in gedaan die wij tijdens het thee drinken willen stellen aan elkaar. Mogelijk willen wij ook spellen uitproberen of een (nep) lego set uitproberen. Ik merk in ieder geval dat ik het heel leuk vind om zulke filmpjes te maken.

Het filmpje is best lang (te veel aan het kletsen) dus pak wat lekkers of zet het filmpje aan als achtergrond geluid en ik hoop dat jullie het leuk vinden! En wij horen het graag als jullie tips of suggesties hebben, want daar kunnen wij wat mee.  Welke vragen vinden jullie dat Marjolijn en ik moeten beantwoorden tijsen onze Tea Talks?

COVID 19 disclaimer: Marjolijn heeft mij geholpen met verhuizen, waardoor zij al bij mij thuis was en hebben daarna het filmpje gemaakt. Ik neem corona heel serieus, blijf zoveel mogelijk thuis en probeer goed afstand te houden van iedereen.

2 Comments

 • Reply Emmy januari 15, 2021 at 12:44

  Ik vond dit echt relax om naar te kijken / luisteren

 • Reply Aukje januari 16, 2021 at 11:10

  Gezellig theekransje zo 🙂
  Leuk gedaan.

 • Leave a Reply

  Back to top