Boeken waar ik de komende maanden ontzettend naar uitkijk

Posted on maart 30, 2016 in Reading challenge

Wat de nieuwe boeken van het komend seizoen betreft, ben ik aardig op de hoogte. Wanneer een nieuwe catalogus uitkomt bekijk ik deze goed en zet ik boeken waar ik naar uitkijk op mijn lijstje

 • Lola & de Boy Next Door – Stephanie Perkins April
  9789000349289_download
  Van alle boeken in deze lijst is het boek van Lola diegene waar ik het meeste naar uitkijk. Anna & de french kiss vond ik echt heerlijk om te lezen en ik werd verliefd op de schrijfstijl van Stephanie Perkins. Ik tel de dagen trouwens ook af dat ik haar zal ontmoeten tijdens Yalfest!
 • Aan alle jongens van wie ik hield – Jenny Han April
  jenny
  Dit boek ken ik door de vele Amerikaanse booktubers die ik volg. Toegegeven, ik ken Jenny Han ook van de ‘Zomer’ boeken, maar deze heb ik nog niet gelezen omdat zij moeilijk verkrijgbaar zijn.
 • De kroon (deel 5) – Kiera Cass Mei
  kroon
  De selectie serie zijn echt heerlijke boeken die ik in één dag kan verslinden. Helaas is De kroon het laatste deel en ik verwacht veel tranen.
 • Je was van mij – Abbi Glines Juni
  abbi
  Het zal vast geen verrassing zijn dat een boek van Abbi Glines in deze lijst staat. Uitgever Karakter is ontzettend goed bezig om haar boeken uit te geven en doet ieder seizoen dat een aantal keer. Mijn geluk kan niet op!
 • Onbereikbaar – Rebecca Yarros Juni
  onbereikbaar
  Dit is het tweede boek van Rebecca Yarros en ik weet nu al dat het geweldig gaat worden. Het eerste deel is één van mijn favoriete boeken, mede door het onderwerp van haar boek, maar ook haar prachtige schrijfstijl.
 • Expeditie verraad – Liza Sips Juli
  expeditie verraad
  Ik heb nog geen Liza Sips boek gelezen, maar de samenvatting van dit boek spreekt mij erg aan. Ik vind reality shows heerlijk en zeker als hier een boek over geschreven wordt.
 • Zwaard van Glas (deel 2) – Victoria Aveyard Augustus
  zwaard
  Heel erg, maar ik heb het eerste deel nog niet gelezen. Ben ik wel van plan, zeker omdat het tweede deel deze zomer uitkomt.
 • Vurig – Jennifer L. Armentrout  Augustus
  vurig
  Er wordt niet veel duidelijk waar Vurig overgaat als ik eerlijk mag zijn, maar dat hindert niet. J. Lynn’s boeken vallen zelden tegen!
 • Moordspel – Cis Meijer September
  moordspel
  quote
  Naast Mel Wallis de Vries, is Cis Meijer mijn favoriete jeugdthriller schrijfster. Ik heb haar twee jaar geleden ontmoet en het is ook een ontzettend lieve vrouw! Mijn quote uit de recensie die ik voor chicklit schreef! ^
 • Bedrog – Abigail Haas September
  bedrog
  Vorig jaar las ik, op aanraden van Lisa, het boek Verraad van Abigail Haas. Ik vond dat boek zo ontzettend goed dat ik met buikpijn en een boekhangover het boek dichtsloeg. Ik weet zeker dat ook dit verhaal een grote indruk op mij zal achterlaten.
 • Het zwarte hart – Stephanie Garber Oktober
  zwarte
  Ik werd verliefd op deze cover, zonder dat ik echt weet waar het boek over gaat. Het boek ziet er prachtig uit, hetzelfde kan ik zeggen over de prijs…

Welke boeken staan hoog op jouw uitkijk lijstje? 

6 Comments

 • Reply beautifulday4makeup maart 30, 2016 at 08:15

  Wauw, die cover van het zwarte hart is idd prachtig

 • Reply Madelon maart 30, 2016 at 08:28

  Van een deel had ik ze nog niet eens in de catalogi zien staan, maar ik wordt nu wel heeeeel enthousiast! Sowieso de nieuwe van Jennifer Armentrout en Rebecca Yarros, de nieuwe van Kiera Cass natuurlijk en die van Jenny Han kijk ook ook naar uit ^^

 • Reply Elise maart 30, 2016 at 09:16

  Zijn ook heel veel boeken die op mijn lijstje staan om te kopen! Vooral benieuwd naar de nieuwe van Rebecca Yaris en het boek van Jennie Han!

 • Reply Vivian maart 30, 2016 at 17:55

  Mooie lijst! Lola & Alle jongens wil ik absoluut lezen, net als De Kroon en o, Het zarte hart ziet er ook zo gaaf uit inderdaad!

 • Reply zwartraafje maart 30, 2016 at 18:53

  Ik werd zelf ook meteen verliefd op de cover van Het zwarte hart. Hopelijk is het verhaal even mooi.

 • Reply Justine april 4, 2016 at 19:20

  Oh, ik verlang zo hard naar de kroon!

 • Leave a Reply

  Back to top