Bijna twee voor Leesmee!

Posted on augustus 29, 2016 in Persoonlijk

Wauw, Leesmee bestaat komende donderdag alweer twee jaar! De tijd is echt voorbij gevlogen, met ups en downs. Tijd om te evalueren.

Twee jaar geleden besloten wij van Storyhunters, dat het tijd was voor een nieuwe stap; wij wilden allemaal een eigen boekenblog beginnen. En toen werd Leesmee geboren.
Nu, twee jaar later, ben ik ontzettend trots op wat ik allemaal met mijn blog bereikt heb, de mensen die ik heb leren kennen, de auteurs die ik heb mogen ontmoeten én natuurlijk alle geweldig lieve reacties die ik dagelijks op mijn site krijg. Dat zijn de grootste redenen waarom nu ik nog steeds blog.
cropped-cropped-esmee-Recovered.pngToch vind ik het ook tijd om een aantal dingen te veranderen. Ik wil meer met regelmaat gaan posten. Dus niet willekeurige artikelen, op verschillende dagen. Vaste artikelen, op vaste dagen. Het schema wat ik wil aanhouden is als volgt, zodat jullie weten wanneer er weer een tof artikel online staat:
Maandag: recensie
Dinsdag: een boekgerelateerd artikel (haul, unboxing, wrap-up, event, interview, TBR enz)
Donderdag: recensie
Vrijdag: The Friday Five (top 5) of een boekgerelateerd artikel
Zaterdag: recensie

Daarnaast wil ik ook regelmatig filmpjes gaan maken, maar ik weet nog niet of ik dat ook ga delen op mijn blog. Ik wil YouTube naast mijn blog hebben, dus de filmpjes die ik daar post zullen denk ik niet hier in een artikel verschijnen. (Meer redenen om mij op YouTube te volgen :))
Het is mijn idee om ook The Friday Five ook te gaan filmen, omdat lijstjes nou eenmaal heel fijn zijn. Even kijken hoe ik dat ik in de praktijk ga uitvoeren, haha!

Tot zover een kleine update, met een paar kleine veranderingen die Leesmee (hopelijk) leuker maken dan het al is! Zouden jullie ook mijn enquête willen invullen? Je krijgt mijn eeuwige dankbaarheid én maak je kans op het boek The Cage.

 

 

7 Comments

 • Reply Lisa augustus 29, 2016 at 07:38

  Wauw, gaaf! Je mag terecht trots zijn. 🙂 Je blogplanning ziet er goed uit, hoor.

 • Reply Thyrze augustus 29, 2016 at 08:45

  Gefeliciteerd met deze nieuwe mijlpaal! 😀

 • Reply Marcia augustus 29, 2016 at 09:18

  Wat tof dat je blog al bijna twee jaar bestaat, gefeliciteerd! Drie recensies per week posten lijkt mij persoonlijk wel lastig, maar als je genoeg tijd hebt om te lezen 😉

  • Reply Esmee augustus 29, 2016 at 10:18

   Twee is het streven, maar de afgelopen maanden heb ik zoveel gelezen dat ik het een beetje heb opgespaard, dus dan kan het!

 • Reply zwartraafje augustus 29, 2016 at 17:30

  Proficiat! Dat verdient uiteraard taart of pizza … Maak er gewoon een Nutella-pizza van dan heb je van allebei een beetje. 😉 Zelf probeer ik elke week twee recensies te posten zodat ik ook nog voldoende plek heb voor andere blogposts en op een aangenaam tempo kan lezen zonder dat ik me hoef af te jagen. Als ik toch eens wat meer leestijd heb plaats ik wel een recensie extra.

 • Reply Madelon augustus 30, 2016 at 12:12

  Oh wat lijkt me dat leuk, TFF op film!!

 • Reply Sylvia september 1, 2016 at 14:32

  Gefeliciteerd met je tweede blogverjaardag van Leesmee! Net je enquête ingevuld, hoop dat je er wat aan hebt 😉

 • Leave a Reply

  Back to top