2018 releases waar ik enorm naar uit kijk (januari & februari)

Posted on januari 7, 2018 in Lijstje/ TBR

2018 zit weer boordevol toffe boeken die op het punt staan om uitgegeven te worden. Vandaag noem ik een aantal boeken waar ik enorm naar uit kijk. 

 • Hazelwoud – Melissa Albert

Een mysterieuze familie, met een nog mysterieuzer landgoed; dat zijn de boeken waar ik enorm van houd. Hazelwoud lijkt bij sommige Booktubers al erg populair, waardoor ik nog meer uit kijk naar dit boek.

Hazelwoud verschijnt rond 30 januari in de boekhandel.

 

  • Schaduwheer – Cassandra Clare Moon 

Ik ben nog niet zo ver met lezen in deze nieuwe Shadowhunter serie, maar toch kijk ik enorm uit naar een nieuw verhaal. Afgelopen jaar las ik zes boeken (3 TMI en 3 TID) dus ik hoop dat ik eind dit jaar toekomt aan Schaduwheer. Booktuber Emma organiseert dit jaar een Shadowhunter readathon, waar ik halverwege het jaar met Stad van gevallen Engelen aan mee wil doen.

Schaduwheer verschijnt rond 15 januari in de boekhandel.

 • Het ongelukproject – Julie Bauxbaum

Ik heb twee zomers geleden het boek ‘Vertel me drie dingen’ gelezen van Julie Bauxbaum en dat was echt een heerlijk zomer boek. Het ongelukproject gaat over de twee tieners, Kit en David, die samen onderzoek gaan doen naar het auto-ongeluk van Kit’s vader. Ik verwacht daarom niet alleen grapjes en luchtigheid, maar ook een wat emotioneler randje.

Het ongelukproject verschijnt rond 30 januari in de boekhandel.

  • Duingras – Jackie van Laren

Hoewel ik al een aantal boeken van Jackie van Laren in mijn boekenkast heb staan, heb ik nog nooit iets van haar gelezen. Duingras klinkt weer ontzettend goed en zelfs een beetje herkenbaar. Hoofdpersoon Wende zit in een dal, wanneer haar relatie uitgaat en zij gestopt is met haar opleiding. Om te ontsnappen, boekt zij een vakantie naar een Waddeneiland. Uiteraard zijn ook daar genoeg leuke mannen!

Duingras verschijnt rond 19 februari in de boekhandel.

  • Everless – Sara Holland

Dit boek ken ik al sinds de zomer, aangezien ik toen een ARC kreeg op YALC. Ik heb dit boek nog niet gelezen, omdat ik wist dat Blossom Books het boek ging vertalen en ik het liever in het Nederlands wilde lezen. Everless wordt weer een prachtige hardcover, zoals Blossom Books vaker bij hun pareltjes doet.
De quote ‘Tijd is geld’ is nog nooit zo waar geweest in de wereld van Everless, waar mensen langer kunnen leven door het bloed van anderen te gebruiken. Klinkt gruwelijk en ik houd er nu al van.

Everless verschijnt rond 6 februari in de boekhandel.

  • Royal Passion – Geneva Lee

Ik ben niet echt fan van de cover en ook de titel is niet echt mijn smaak, maar het verhaal klinkt erg tof. Royal Passion gaat over Clara, een normale vrouw dat op een feestje een vreemdeling kust. What are the odds dat deze vreemdeling koninklijk lijkt te zijn?! Ik geniet er nu al intens fan. Het klinkt als een soort De Selectie, alleen dan meer sexy.

Royal Passion verschijnt rond 6 februari in de boekhandel.

Naar welke boeken kijk jij uit de komende maanden?

2 Comments

 • Reply Annabel januari 7, 2018 at 13:02

  Ik heb everless al gelezen en die is zo Goed! Ik kijk ook uit naar Hazelwood, lijkt me een ontzettend mooi boek.

 • Reply Joost (NerdyGeekyFanboy) januari 9, 2018 at 11:07

  Hazelwoud, Schaduwheer en Everless lijken me zo tof! Die wil ik zeker gaan lezen 🙂

 • Leave a Reply

  Back to top