1000 vragen aan jezelf (deel 2)

Posted on mei 14, 2016 in Persoonlijk/ Tag

Vandaag is het tijd voor deel twee van ‘1000 vragen aan jezelf’, dus bereid je voor want vandaag heb ik weer 14 vragen (en antwoorden) voor jullie!

15. Wanneer ben je voor het laatst in een pretpark geweest?
Ik ben afgelopen zomer met mijn gezin naar Moviepark Germany geweest. Het was echt ontzettend leuk! Wij hadden armbandjes, waardoor wij in vijf restaurants gratis konden eten. De eerste dag was het heel heet (en droog) en de volgende dag was het wat fris met vele regen. Dat mocht de pret niet bederven, want wij zijn in bijna alle attracties gegaan.

16. Hoe oud hoop je te worden?
Ik hoop dat ik een mooie leeftijd mag worden en dat ik alles in het leven bereik wat ik nog wil bereiken.

17. Aan welke vakantie denk je met weemoed terug?
Sowieso alle vakantie’s in Spanje, een dorpje vlak bij de stad Valencia. Wij hebben daar een familie appartement waar wij veel zomers te vinden waren. Een ideale vakantie met strand, zee en familie vlakbij, maar ook genoeg dingen te bekijken.

18. Hoe voelt liefdesverdriet voor jou?
Het meest pijnlijke dat mij ooit overkomen is. *dramatisch*

19. Had je liever anders willen weten?
Vroeger wel, toen had ik echt een hekel aan de naam ‘Esmee’. Want het rijmde op plee en ik kon wel huilen als de kinderen uit mijn klas dat riepen. Voor ik naar de middelbare school ging had ik een gesprek met mijn ouders om mij in te schrijven met mijn tweede naam, Maria. Uiteindelijk toch niet gedaan, want ik was toch te veel gehecht aan Esmee.┬á

20. Waarin heb je aan jezelf getwijfeld?
Waaraan niet, haha! Nee, ik ben van nature erg onzeker wat in het verleden verstrekt werd door pesten en vervelende keuzes wat betreft jongens. Het afgelopen jaar heb ik hier veel aan gewerkt en hoewel ik nog steeds onzeker ben, merk ik wel dat ik op sommige gebieden wat zelfverzekerder ben geworden. Zoals mijn blog, waar ik nu erg trots op ben.

21. Maakt het veel uit wat anderen van je zeggen?
Deze vraag past erg bij de vorige, aangezien ik mij ontzettend aantrek wat andere van mij vinden. Het is het afgelopen jaar wat minder geworden, het is nu wat makkelijker om sommige gemene of kwetsende dingen van mij af te laten glijden, maar het blijft wel iets waar ik niet zomaar van af kon. Ik ben altijd bezig met het pleasen van iedereen en ik heb nu geleerd dat dat niet altijd kan in het leven.

40001_484899929553_6037234_n

(Het appartement in Spanje met uitzicht op de zee!)

22. Wat is je favoriete dagdeel?
De ochtend/begin van de middag. Op dit moment heb je nog het grootste gedeelte van de dag voor je, wie weet wat er dan allemaal voor spannends gaat gebeuren!

23. Kun je goed koken?
Koken is niet echt mijn ding, maar dat komt vooral door gebrek aan ervaring. Ik ben sinds jong af aan bezig met bakken van taarten en koekjes, dus daar ben ik wat beter in.

24. Op welk seizoen lijk je het meest?
Hmm wat een lastige vraag! Ik denk de lente, want dit voelt altijd als een nieuwe kans om jezelf te ontdekken en te zijn wie je wil zijn.

25. Wanneer heb je voor laatst een dag helemaal niets gedaan?
Zondag is een typische chill dag, waarbij ik niet zoveel uitvoer. Ik lees veel, kijk wat series of films, ga in bad en soms speel ik De Sims 4. Natuurlijk doe ik wel iets, maar mentaal ben ik aan het uitrusten en probeer ik niet te stressen.

26. Was je een gelukkig kind?
Zeker, ik heb hier ontzettend veel mooie herinneringen aan! Ik woonde altijd dicht bij familie, wat mij altijd erg gelukkig maakte.

27. Koop je vaak bloemen?
Nee, want ik vind dat altijd een beetje zonde van het geld.

28. Wat is je droom?
Mijn droom is om af te studeren, een leuk huisje en baan te vinden en verder doorgaan met gelukkig zijn!

Liefs Esmee

 

1 Comment

  • Reply Esther mei 14, 2016 at 10:32

    Wat een leuke antwoorden! Ik wil door die foto ook terug naar Valencia, haha. ­čÖé

  • Leave a Reply

    Back to top