The Friday Five: Favoriete boekenhunks

Posted on oktober 21, 2016 in The Friday Five/ Top 5

Ik vind dit echt één van de leukste onderwerpen; mijn favoriete boekenhunks. Heerlijk zwijmelen over supercute jongens uit boeken. (Met plaatjes hoe ik deze jongens voor mij zie!)

Afbeeldingsresultaat voor peeta mellark character
Peeta.
Vanaf het eerste moment dat ik kennis maakte met The Hungergames, heb ik een mega crush op Peeta. Niet per se de acteur, maar echt het personage in de boeken. Hij is zo ontzettend lief en heeft alles over voor Katniss. Ik kan alleen maar dromen dat mijn toekomstige vriend een beetje op hem zal lijken. (Ik zie Peeta niet anders dan Josh Hutcherson meer, thanks movies! -.-)
Afbeeldingsresultaat voor leo valdezLeo Valdez. Op het moment dat ik deze Friday Five schrijf, heb ik alleen nog het eerste deel, Helden van Olympus gelezen. Hij heeft humor, is ontzettend stoer en goed met mechanische apparaten.

Afbeeldingsresultaat voor maxon schreaveMaxon. Ik ben altijd Team Maxon geweest, gewoon omdat het een jongen zou zijn waar ik op zou vallen. Oke, ik vond Aspen eerst ook wel leuk, maar toen hij America zo liet staan verloor ik alle interesse en kon mij zonder problemen op Maxon richten.

Afbeeldingsresultaat voor cal sweepCal. Het was moeilijk kiezen tussen Hunter en Cal, maar Cal heeft toch wel een plekje in mijn hart. Zeker na het zesde deel van Wicca. Ongeveer op hetzelfde moment dat Morgan hopeloos verliefd op deze jongens werd, moest ik bekennen dat ik hem ook zag zitten.

Afbeeldingsresultaat voor siege and storm sturmhond
Sturmhond. Vanaf de eerste scenes tussen hem en Alina vind ik Sturmhond echt hilarisch. Hij is sassy en heerlijk sarcastisch. Ik vond het lastig om op internet een foto van hem te vinden, omdat ik hem niet heel goed voor mij kan zien. Toen ik de jongeman hierboven, vooral dankzij de houding en zijn outfit, wist ik dat ik hem al die tijd in mijn hoofd had.

Wie zijn jouw favoriete boekenhunks?

5 Comments

 • Reply Annabel oktober 21, 2016 at 08:11

  Mijn favoriet is Rhysand uit de acotar serie van Sarah j maas!

 • Reply Joost (NerdyGeekyFanboy) oktober 21, 2016 at 09:00

  Als je verder leest in Helden van Olympus ga je Leo Valdez nog leuker vinden Esmee, hij is echt een baas!

 • Reply Madelon oktober 21, 2016 at 09:45

  Maxon en Sturmhond heb ik ook <3
  Ik vond deze ook een van de leukere om in te vullen. Heerlijk zwijmelen, haha.

 • Reply Nicky oktober 21, 2016 at 10:35

  Toen ik de Wolven van Mercy Falls las was ik smoorverliefd op Samuel Roth! En jij hebt ook een heel mooi lijstje 🙂

 • Reply zwartraafje oktober 23, 2016 at 22:12

  Eigenlijk kloppen de namen op mijn gelamineerde kaartje nog steeds: Jamie Fraser, Eric Northman, Simon Wolfgard, … Alleen ga ik er ooit toch eens een aantal nieuwe kaartjes aan moeten bevestigen want ik blijf uiteraard steeds maar meer leuke personages ontdekken.

 • Leave a Reply

  Back to top